• Zrenjanin deli po 15.000 dinara za grejanje: Ko i kako može da dobije energetski vaučer

  Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura raspisao je javni poziv za izbor korisnika koji imaju pravo na energetski vaučer, odnosno subvenciju za plaćanje dela energenata. Ova pomoć namenjena je socijalno ugroženim domaćinstvima sa teritorije grada Zrenjanina.   Pod energetskim vaučerom se podrazumeva subvencija za utrošenu električnu energiju, gas i isporučenu toplotnu energiju putem sistema daljinskog grejanja.   Vrednost energetskog […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zrenjanin deli po 15.000 dinara za grejanje: Ko i kako može da dobije energetski vaučer

  Gradonačelnik Zrenjanina Simo Salapura raspisao je javni poziv za izbor korisnika koji imaju pravo na energetski vaučer, odnosno subvenciju za plaćanje dela energenata. Ova pomoć namenjena je socijalno ugroženim domaćinstvima sa teritorije grada Zrenjanina.

   

  Pod energetskim vaučerom se podrazumeva subvencija za utrošenu električnu energiju, gas i isporučenu toplotnu energiju putem sistema daljinskog grejanja.

   

  Vrednost energetskog vaučera je 15.000 dinara, kao i prošle godine.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Kako da vam bude komforno u domu tokom zime a da kućni budžet ne strada

   

  Kako je navedeno u javnom pozivu, Grad Zrenjanin će ova sredstva preneti isključivo snabdevačima energenata.

   

  Da bi podnosilac prijave dobio energetski vaučer potrebno je da ima prebivalište na teritoriji grada minimum pola godine. Uslov je i da ukupan mesečni prihod, umanjen za poreze i doprinose, po članu porodice, koji je ostvaren u prethodna tri meseca, ne prelazi iznos od 25.000 dinara.

   

  Na subvencije ne mogu da računaju oni koji su ove godine ostvarili pravo na jednokratnu pomoć preko Centra za socijalni rad za nabavku ogreva ili kojima je po drugom osnovu iz gradskog budžeta subvencionisano plaćanje računa.

   

  Prijave se podnose Gradskoj upravi Zrenjanina do 22. novembra.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Odseku za društvenu brigu o deci i socijalno uključivanje, svakog radnog dana od 8 do 14 časova. Broj telefona je 023 315 00 44.

   

  Spremni ste za kupovinu stana? Imate nešto više od 50.000 evra? Evo šta je sve u ponudi!

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad