• Za sutra najavljena sadnja novih stabala na levoj i desnoj obali Begeja

  Sadnja novih stabala i ozelenjavanje dela leve i desne obale Begeja, od mosta kod Policijske uprave Zrenjanin do Žutog mosta, u Zmaj Jovinoj ulici, počeće u utorak, 30. novembra, najavilo je JKP „Čistoća i zelenilo“.   Na levoj obali Begeja, pored Muzeja piva, kompletno će biti zasađen novi sadni materijal različitih vrsta lišćara i četinara. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Za sutra najavljena sadnja novih stabala na levoj i desnoj obali Begeja

  Sadnja novih stabala i ozelenjavanje dela leve i desne obale Begeja, od mosta kod Policijske uprave Zrenjanin do Žutog mosta, u Zmaj Jovinoj ulici, počeće u utorak, 30. novembra, najavilo je JKP „Čistoća i zelenilo“.

   

  Na levoj obali Begeja, pored Muzeja piva, kompletno će biti zasađen novi sadni materijal različitih vrsta lišćara i četinara. Sadnja na desnoj obali izvodiće se od Pešačkog mosta do parkinga na Prevlaci.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Narednih godina prioritet će biti borba protiv tigrastih komaraca

   

  „Na ovom potezu biće zasađeno ukupno 135 sadnica breze, lipe, crvenolisne šljive, jasena, vrbe, močvarnog čempresa i kedra“, kažu u JKP „Čistoća i zelenilo“.

   

  Ovi radovi predstavljaju završni deo ovogodišnjeg projekta koji sprovode Ministarstvo za zaštitu životne sredine, Grad Zrenjanin i „Čistoća i zelenilo“. Prethodno je, u okviru projekta, uređen park u naselju Putnikovo. Posađen je i drvored i uređene su javne površine na Bagljašu.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  „Izdvojeno je nepunih osam miliona dinara za sadni materijal, izvođenje radova i postavljanje zalivnog sistema. Naše preduzeće će, zajedno sa Gradom Zrenjaninom, nastojati da i u narednoj godini obezbedi novčana sredstva za podizanje novih zelenih površina i rekonstrukciju postojećih, a sve pod pokroviteljstvom Ministarstva za zaštitu životne sredine“, kažu u JKP „Čistoća i zelenilo“.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad