• Za ovu firmu ste već čuli – sad je dobila i posao uređenja atarskih puteva u Ečki i Elemiru

  Posao uređenja atarskih puteva u katastarskim opštinama Ečka i Srpski Elemir, skoro godinu dana od raspisivanja tendera, dobila je grupa ponuđača – Preduzeće za puteve Valjevo iz istoimenog grada i „Rekonstrukcija i izgradnja puteva“ iz Surčina.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Za ovu firmu ste već čuli – sad je dobila i posao uređenja atarskih puteva u Ečki i Elemiru
  Foto: Pixabay

   

  Iako je tender za uređenje atarskih puteva u ove dve katastarske opštine raspisan još krajem juna prošle godine, posao grupi ponuđača dodeljen je tek nedavno, jer je u međuvremenu posla imala i Republička komisija za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki.

   

  U postupku javne nabavke, naime, nadležna komisija Gradske uprave Zrenjanin odabrala je drugog ponuđača – firmu „Extra – Auto transport“ iz Vrbasa.

   

  Na tu odluku primedbe su imale firme iz Valjeva i Surčina, smatrajući da razlozi zbog kojih njihova ponuda nije prihvaćena nisu opravdani.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Da li želite da postanete deo ozbiljnog hotelskog tima? Sada je prava prilika da se prijavite!

   

  To je mislila i pomenuta Republička komisija, pa je svojim rešenjem od 29. decembra prošle godine delimično poništila otvoreni postupak javne nabavke koji je raspisala Gradska uprava Zrenjanina. Grad je obavezan i da plati 120.000 dinara, koliko su iznosili troškovi žalbe grupe ponuđača iz Valjeva i Surčina.

   

  Nedavno je sa grupom ponuđača, koju čine PZP Valjevo i „Rekonstrukcija i izgradnja puteva“, sklopljen ugovor, te će ove firme u narednom periodu uređivati atarske puteve u Ečki i Elemiru.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Stigli i četvrti lokalni izbori a građani umesto ispravne vode dobili samo nova obećanja

   

  Posao je vredan 61,8 miliona dinara sa PDV-om.

   

  Preduzeće za puteve Valjevo, inače, dobilo je i posao nabavke peska sa razastiranjem na sportsko – rekreativnim centrima „Peskara“ i „Motel Šumica“ u Zrenjaninu. Više o tome možete PROČITATI OVDE.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad