• Sećate li se priče o nabavci peska za Peskaru? E, pa saznali smo ko je dobio posao!

  Vest da je Gradska uprava Zrenjanina raspisala javnu nabavku peska za Peskaru i još jedno zrenjaninsko izletište, koju je prošlog meseca objavio portal zrenjaninski.com, izazvala je mnogo reakcija u javnosti.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Sećate li se priče o nabavci peska za Peskaru? E, pa saznali smo ko je dobio posao!
  Foto: zrenjaninski.com

   

  U međuvremenu, doneta je odluka o dodeli ugovora i izabrane su firme kojima će biti poveren posao nabavke peska sa razastiranjem na sportsko – rekreativnim centrima „Peskara“ i „Motel Šumica“ u Zrenjaninu.

   

  Kako ekskluzivno saznaje portal zrenjaninski.com, u postupku javne nabavke ugovor je dodeljen grupi ponuđača koju čine Preduzeće za puteve „Valjevo“ iz Valjeva i „Vojvodinaput“ iz Zrenjanina.

   

  Ovo je ujedno bila i jedina pristigla ponuda.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Opština Novi Bečej za četiri manifestacije planira da potroši 41,9 miliona dinara

   

  Vrednost ugovora je 1.978.800 dinara sa PDV-om, dok je procenjena vrednost, kako smo ranije objavili, bila 1.785.000 dinara.

   

  Iz Gradske uprave Zrenjanina i Javnog preduzeća „Gradska stambena agencija“, u čijoj su nadležnosti pomenuta izletišta, do sada javnosti nisu objasnili detalje ovog posla.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Tri aktuelna konkursa: Ako tražite posao, obratite pažnju na ove oglase

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 7

  1. Majko mila,kajvi nebulozni poslovi i namesteni tenderi,bolje da su pametnije ulozili taj novac iz budzeta…..

  2. treba li podsećati na tender za nabavku vode (javne ustanove) gde dobija, legalalnim putem, firma koja malo kasnije biva reketirana i ucenjivana od strane džegera-pevača karapandže. naravno da je posao dobio njegov zet iz takovske ul u zrenj. dragan vrućko. bedni su i takvi ostaće. večito željni novca

  3. Čujem i da je pustinja Sahara raspisala tender za nabavku peska!Takođe i fabrika soli u Ulcinju raspisala tender za nabavku soli!Neka čudna moda!Javite ako čujete neke slične čudne Tendere!!?!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad