• Vodosnabdevanje grada se od danas opet obavlja preko postrojenja

  Od danas, 24. februara, od 17 časova, celokupno vodosnabdevanje grada obavlja se vodom sa postrojenja za prečišćavanje pitke vode, saopštilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“.   „Obaveštavamo javnost da nam je putem mejla stigla registraciona prijava o promeni u APR-u ovlašćenog lica za zastupanje privrednog društva „Gruppo Zillio“ doo Beograd. Na funkciju direktora, umesto razrešenog […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Vodosnabdevanje grada se od danas opet obavlja preko postrojenja

  Od danas, 24. februara, od 17 časova, celokupno vodosnabdevanje grada obavlja se vodom sa postrojenja za prečišćavanje pitke vode, saopštilo je JKP „Vodovod i kanalizacija“.

   

  „Obaveštavamo javnost da nam je putem mejla stigla registraciona prijava o promeni u APR-u ovlašćenog lica za zastupanje privrednog društva „Gruppo Zillio“ doo Beograd. Na funkciju direktora, umesto razrešenog Nenada Obradovića, imenovan je Bojan Dimkić“, stoji u saopštenju „Vodovoda“.

   

  Direktor Dimkić obavestio je JKP „Vodovod i kanalizacija“ da je postrojenje spremno za tretman vode u punom kapacitetu i da će se u narednom periodu obavljati neophodne radnje ka postizanju kvaliteta vode u skladu sa pravilnikom o higijenskoj ispravnosti vode za piće.

   

  Pročitajte još: Reagovanje JKP „Vodovod i kanalizacija“ na grubo uznemiravanje javnosti

   

  „JKP „Vodovod i kanalizacija“ Zrenjanin će redovno objavljivati analize vode. Naglašavamo da je zabrana vode za piće iz gradske vodovodne mreže i dalje na snazi“, dodaje se u saopštenju.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. „Obaveštavamo javnost da nam je putem mejla stigla registraciona prijava o promeni u APR-u ovlašćenog lica za zastupanje privrednog društva „Gruppo Zillio“ doo Beograd. Na funkciju direktora, umesto razrešenog Nenada Obradovića, imenovan je Bojan Dimkić“, stoji u saopštenju „Vodovoda“.
   I….SADA ĆE VODA BITI ISPRAVNA, KADA JE PROMENJEN DIREKTOR!!!???
   „PAS SMASLOM OVO NE BI POJEO“!!!
   DA JTE REZULTATE OVLAČĆENE LABORATORIJE!
   PREKOR IZ ELEMIRA!

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad