• Više od dva miliona dinara za ustanovu koja postoji samo na papiru

  Dokle god se ne promeni plan mreže zdravstvenih ustanova Srbije, u Zrenjaninu će, po zakonu, postojati ustanova „Apoteka Zrenjanin“, koja će do daljeg imati jednog zaposlenog na neodređeno vreme, i to direktora. Imaće i Upravni i Nadzorni odbor, čiji će se rad finansirati iz gradskog budžeta.   Tako bar piše u Planu rada ove ustanove […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Više od dva miliona dinara za ustanovu koja postoji samo na papiru

  Dokle god se ne promeni plan mreže zdravstvenih ustanova Srbije, u Zrenjaninu će, po zakonu, postojati ustanova „Apoteka Zrenjanin“, koja će do daljeg imati jednog zaposlenog na neodređeno vreme, i to direktora. Imaće i Upravni i Nadzorni odbor, čiji će se rad finansirati iz gradskog budžeta.

   

  Tako bar piše u Planu rada ove ustanove za narednu godinu, koji je danas usvojen na sednici Skupštine grada.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Za unapređenje saobraćajne infrastrukture u zoni „Jugoistok“ 10,6 miliona dinara

   

  Za godišnju platu direktora iz budžeta će biti izdvojeno 1.138.000 dinara, a još 1.087.000 dinara namenjeno je ostalim troškovima, među kojima su i naknade za Upravni i Nadzorni odbor, advokate, telefon, internet, vodu za piće, knjigovodstvene i kompjuterske usluge…

   

  Ukupno je za ustanovu „Apoteka Zrenjanin“ u budžetu grada planirano 2.225.000 dinara.

   

  Delatnost „Apoteke Zrenjanin“ je 2019. godine, ugovorom o javno – privatnom partnerstvu, poverena Apotekarskoj ustanovi „Janković“ na 15 godina. Više o tome možete PROČITATI OVDE.

   

  V.d. direktora „Apoteke Zrenjanin“ do juna ove godine bio je dr Milan Miljuš, koji je u međuvremenu postao v.d. direktora Doma zdravlja. U dokumentu koji se našao pred odbornicima nije navedeno ko ga je nasledio na čelu „Apoteke“.

   

  Predsednik Upravnog odbora je dr Aleksandar Ognjenović.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad

  Nova žalba na odluku grada u vezi sa gumarom Linglong

  Građanski preokret je saopštio da je danas podneo žalbu Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine protiv Gradske uprave Zrenjanina zbog ponovljene odluke da kineskoj […]