• Velika akcija ozelenjavanja Zrenjanina, ovako će izgledati deo grada

  Na zvaničnom sajtu JKP „Čistoća i zelenilo“ objavljeno je da je u toku velika akcija ozelenjavanja Zrenjanina. Ovaj posao biće obavljen na nekoliko gradskih lokacija.   Kako se navodi u tekstu, akcija se sprovodi zahvaljujući odličnoj saradnji Ministarstva za zaštitu životne sredine, Grada Zrenjanina i ovog javnog komunalnog preduzeća.   PROČITAJTE JOŠ: Zagušenja na mreži: […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Velika akcija ozelenjavanja Zrenjanina, ovako će izgledati deo grada

  Na zvaničnom sajtu JKP „Čistoća i zelenilo“ objavljeno je da je u toku velika akcija ozelenjavanja Zrenjanina. Ovaj posao biće obavljen na nekoliko gradskih lokacija.

   

  Kako se navodi u tekstu, akcija se sprovodi zahvaljujući odličnoj saradnji Ministarstva za zaštitu životne sredine, Grada Zrenjanina i ovog javnog komunalnog preduzeća.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Zagušenja na mreži: Mnoge ulice u gradu poplavljene (Foto)

   

  Za realizaciju projekta je opredeljeno više od 20 miliona dinara, a u okviru njega je planirano ozelenjavanje parka u naselju Putnikovo, pejzažno uređenje delova desne i leve obale Begeja, između Žutog mosta i mosta kod Policijske uprave Zrenjanin, kao i uređenje dela Bulevara Veljka Vlahovića, od ulice Zdravka Čelara do ulaza u tržni centar BIG.

   

  Kada je reč o parku u zrenjaninskom naselju Putnikovo, projekat obuhvata dve faze radova. U okviru prve su zasađeni borovi, svileni borovi, jele, kedrovi, breze, jaseni i lipe.

   

  Naredne nedelje se nastavlja sadnja, u okviru druge faze radova, kada će u potpunosti biti završeno ozelenjavanje parka.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  U svim delovima parka formiraće se posebni drvoredi, ali i novi trotoar duž ulice Prilepski red, u zoni parka i uz dečje igralište.

   

  Više informacija o ovom, ali i drugim projektima, možete pročitati na OVOM SAJTU.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad