• Semaforski stub sklon padu i predstavlja opasnost za vozače (Foto)

  Semaforski stub na raskrsnici Bulevara Milutina Milankovića i ulice Dr Emila Gavrila u Zrenjaninu sklon je padu i predstavlja opasnost za vozače.   To je jutros utvrdila ekipa preduzeća „Elcom“ iz Beograda, koje je zaduženo za održavanje semaforskih uređaja u gradu. O tome je obavestila Javno preduzeće za urbanizam, koje je upravljač puta.   PROČITAJTE […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Semaforski stub sklon padu i predstavlja opasnost za vozače (Foto)

  Semaforski stub na raskrsnici Bulevara Milutina Milankovića i ulice Dr Emila Gavrila u Zrenjaninu sklon je padu i predstavlja opasnost za vozače.

   

  To je jutros utvrdila ekipa preduzeća „Elcom“ iz Beograda, koje je zaduženo za održavanje semaforskih uređaja u gradu. O tome je obavestila Javno preduzeće za urbanizam, koje je upravljač puta.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Nove količine najkvalitetnije PVC stolarije stigle su na dva prodajna mesta

   

  – Na osnovu okvirnog sporazuma o održavanju semaforske saobraćajne signalizacije, obavešteni smo o situaciji na terenu. Odmah smo dali nalog za hitnu intervenciju kako bi saobraćaj mogao bezbedno da se odvija – kaže za portal zrenjaninski.com Siniša Berar, saobraćajni inženjer u Javnom preduzeću za urbanizam.

   

  Odmah je obaveštena i saobraćajna policija.

   

  – Molim vozače i pešake da, ukoliko je moguće, u naredna dva sata izbegavaju ovaj pravac. Ekipa će odmah izaći na teren i krenuti sa radovima – naglašava Berar.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Ponuda koja se ne propušta: Da li ste videli šta je novo u “Ogrevu”?

   

  On dodaje da, ukoliko ne mogu da izbegnu ovaj pravac, učesnici u saobraćaju budu dodatno oprezni.

   

  Još uvek nije utvrđeno šta se dogodilo – da li je neko udario u semaforski stub, da li je dotrajao, ili je u pitanju nešto treće.

   

  semaforski stub

   

  U međuvremenu nam je javljeno da je semafor demontiran. Raskrsnica je stavljena u režim rada „žuti treptač“, pa važe opšti uslovi odvijanja saobraćaja na samoj raskrsnici po hijerarhiji postupanja.

   

  „Molimo vozače da poštuju vertikalnu i horizontalnu saobraćajnu signalizaciju“, saopštavaju iz Javnog preduzeća za urbanizam.

   

  U skladu sa vremenskim prilikama, obaviće se radovi na pomenutoj raskrsnici, kako bi bila vraćena u utvrđeni režim rada.

   

  uklonjen semaforski stub

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad