• Radovi na više lokacija, obnavlja se putna infrastruktura (Foto)

  Saniranje oštećenja nastalih tokom zimskih meseci i obnova kolovoza u zoni raskrsnica prioriteti su putara koji su ovih dana angažovani na više gradskih lokacija.   Osim sanacije „udarnih“ rupa, koje su stvarale najviše problema učesnicima u saobraćaju, radi se i kompletna rekonstrukcija kolovoza u zoni nekoliko raskrsnica. To će dodatno povećati bezbednost i kvalitet saobraćaja. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Radovi na više lokacija, obnavlja se putna infrastruktura (Foto)

  Saniranje oštećenja nastalih tokom zimskih meseci i obnova kolovoza u zoni raskrsnica prioriteti su putara koji su ovih dana angažovani na više gradskih lokacija.

   

  Osim sanacije „udarnih“ rupa, koje su stvarale najviše problema učesnicima u saobraćaju, radi se i kompletna rekonstrukcija kolovoza u zoni nekoliko raskrsnica. To će dodatno povećati bezbednost i kvalitet saobraćaja.

   

  Završeni su radovi u zoni raskrsnica ulice Patrijarha Pavla (bivša Štrosmajerova) i Bulevara Milutina Milankovića, kod nadvožnjaka na Bagljašu. Radovi su obavljani i na raskrsnicama Veselina Masleše i Železničke, kao i Patrijarha Pavla i Ulice 7. jula. Nov asfalt postavljen je duž većeg dela Ulice 20. oktobra, iza pijace na Bagljašu. U toku su radovi na raskrsnici te ulice i Stražilovske i asfaltiranje od „PerSu“ marketa do semafora na Bulevaru Veljka Vlahovića. Radovi se izvode i u Ulici dr Tihomira Ostojića, u delu kod stadiona ŽFK „Banat“. Takođe, i u Banatskoj ulici, kod Industrije ulja „Dijamant“.

   

  Sanirana su i sva oštećenja duž Železničke ulice, Ulice 7. jula, u naseljima Duvanika i Brigadira Ristića, kao i u ulicama Žarka Zrenjanina, Elemirski drum i na Bulevaru oslobođenja. Među ulicama s većim stepenom oštećenja je i Principova ulica, zajedno s prilazima mostu. Ona će takođe biti u potpunosti sanirana. Radovi su počeli na raskrsnici Principove i Miletićeve ulice. Na svim ovim radovima angažovani su radnici i mehanizacija preduzeća „Put-Invest“ iz Sremske Kamenice.

   

  Nastavljeni su i radovi na gradnji trotoara. Novi trotoar postavlja se iza centralnog gradskog parkinga, umesto zemljane staze koja je spajala Jevrejsku ulicu sa šetalištem ispod mosta u Zmaj Jovinoj ulici i naseljem Berbersko. Takođe, gradi se i novi trotoar u Bolničkoj ulici, od Vojvode Stepe do Vojvode Putnika, u dužini od 200 metara. Ovi radovi finansiraju se sredstvima gradskog budžeta, namenjenih tekućem održavanju saobraćajnica.

   

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad