• Promene na čelu Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“

  Ukoliko odbornici Skupštine grada Zrenjanina to aminuju na sednici koja je zakazana za sutra, doći će do promene na čelu Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“.   Naime, Miodrag Subić, magistar ekonomskih nauka, neće više biti vršilac dužnosti direktora te zdravstvene ustanove.   Njega će u narednih šest meseci zameniti dr Gordana Đurić, izabrani lekar, kako […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Promene na čelu Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“

  Ukoliko odbornici Skupštine grada Zrenjanina to aminuju na sednici koja je zakazana za sutra, doći će do promene na čelu Doma zdravlja „Dr Boško Vrebalov“.

   

  Naime, Miodrag Subić, magistar ekonomskih nauka, neće više biti vršilac dužnosti direktora te zdravstvene ustanove.

   

  Njega će u narednih šest meseci zameniti dr Gordana Đurić, izabrani lekar, kako stoji u materijalu za sednicu gradske Skupštine.

   

  Inače, na predlog Upravnog odbora, direktora, odnosno vršioca dužnosti direktora Doma zdravlja imenuje osnivač, u ovom slučaju Grad.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Da li je normalno da „izabrani lekar“, tj. lekar opšte medecine bude direktor Doma zdravlja u gradu sa sto hiljada stanovnika? Da ovde je normalno jer je gospodja perjanica u zrenjaninskom SNS, a kao lekar je ispod proseka. Sada će lokalne glavonje da stave šapu i na zadnju ustanovu u gradu na čijem čelu nije bio SNS. Samo zbog toga su oterali Subića, čoveka koji je podigao ovaj Dom zdravlja iz mrtvih. Ej Srbijo bolje nestani.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad