• PAO JE PRVI SNEG, OVAKO OD JUTROS IZGLEDA NAŠ GRAD (FOTO)

  ZRENJANIN – Sinoć je pao i prvi sneg. Neki su mu se obradovali, a ima i onih koje snežni pokrivač baš i ne raduje. Pojedini naši sugrađani su pohitali jutros da uzmu lopate i očiste sneg ispred svojih kuća. Saobraćaj se, kako saznajemo, trenutno odvija bez većih problema.     Portal VojvodinaMeteo navodi da se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  PAO JE PRVI SNEG, OVAKO OD JUTROS IZGLEDA NAŠ GRAD (FOTO)

  ZRENJANIN – Sinoć je pao i prvi sneg. Neki su mu se obradovali, a ima i onih koje snežni pokrivač baš i ne raduje. Pojedini naši sugrađani su pohitali jutros da uzmu lopate i očiste sneg ispred svojih kuća. Saobraćaj se, kako saznajemo, trenutno odvija bez većih problema.

   

  sneg
  Foto: Zoran Bogaroški

   

  Portal VojvodinaMeteo navodi da se u nedelju prepodne očekuje vlažan sneg u većem delu Vojvodine. Padavine će se već od ranog jutra premeštati od juga Vojvodine prema severu, donoseći vlažan sneg. Najbolji temperaturni uslovi očekuju se na krajnjem zapadu i severu Bačke, te na zapadu i jugu Srema, gde bi se temperatura kretala uglavnom od 0 do 1°C tokom padavina. U ostalim krajevima Vojvodine uglavnom bi to bilo stabilnih 1°C, a u Banatu ponegde i do 2°C.

   

  Foto: Zoran Bogaroški

   

  Foto: Zoran Bogaroški

   

  Foto: Zoran Bogaroški

   

  Foto: Zoran Bogaroški

   

  sneg grad
  Foto: Zoran Bogaroški

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad

  Nova žalba na odluku grada u vezi sa gumarom Linglong

  Građanski preokret je saopštio da je danas podneo žalbu Pokrajinskom sekretarijatu za urbanizam i zaštitu životne sredine protiv Gradske uprave Zrenjanina zbog ponovljene odluke da kineskoj […]