• MATURANTI OTPLESALI KADRIL NA GRADSKOM TRGU (FOTO)

  ZRENJANIN – Na glavnom gradskom trgu i ovu školsku godinu zrenjaninski maturanti su tradicionalno okončali uz maturantski ples – kadril. Ove godine kadril je odigralo 1100 maturanata iz 9 zrenjaninskih srednjih škola.     Maturante je pozdravio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić. Trudimo se da iz našeg grada šaljemo lepe slike a ova je najlepša koju […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  MATURANTI OTPLESALI KADRIL NA GRADSKOM TRGU (FOTO)

  ZRENJANIN – Na glavnom gradskom trgu i ovu školsku godinu zrenjaninski maturanti su tradicionalno okončali uz maturantski ples – kadril. Ove godine kadril je odigralo 1100 maturanata iz 9 zrenjaninskih srednjih škola.

   

  kadril
  Ples maturanata na Gradskom trgu

   

  Maturante je pozdravio gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić.

  Trudimo se da iz našeg grada šaljemo lepe slike a ova je najlepša koju možemo da pošaljemo, rekao je Janjić i poželeo maturantima mnogo uspeha u daljem školovanju. Vaše je da ispunite vaše snove i želje a na nama je da obezbedimo uslove da se vratite u rodni grad nakon školovanja, u njemu radite i živite, istakao je Janjić.

   

  kadril
  Ples maturanata na Gradskom trgu

   

  Ovo je jedanaesti put kako su se zrenjaninski maturanti plešući kadril uključili  u manifestaciju evropskih razmera – „European quadrille dance festival“.

  Grad je i ove godine pomogao manifestaciju nabavkom neophodnih rekvizita dok je kooridanator bila, kao i svih godina dosada, Nikoleta Vidaković (Dojkić).

   

  kadril
  Ples maturanata na Gradskom trgu

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad