• KOMUNALCI NA TERENU: Uklonjena divlja deponija na Centralnoj pijaci

  Radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina, nakon proteklih praznika, nastavljaju sa uređivanjem grada, kako je to planom i programom preduzeća i predviđeno.   Prošle nedelje komunalci su bili angažovani na čišćenju i sakupljanju lišća u Karađorđevom parku. Tamo su i orezivali grane na stablima. Bili su aktivni i u naselju Brigadira Ristića, Novosadskoj ulici, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  KOMUNALCI NA TERENU: Uklonjena divlja deponija na Centralnoj pijaci

  Radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ iz Zrenjanina, nakon proteklih praznika, nastavljaju sa uređivanjem grada, kako je to planom i programom preduzeća i predviđeno.

   

  Prošle nedelje komunalci su bili angažovani na čišćenju i sakupljanju lišća u Karađorđevom parku. Tamo su i orezivali grane na stablima. Bili su aktivni i u naselju Brigadira Ristića, Novosadskoj ulici, Stražilovskoj… Posipana je i so po trotoarima, pečaškim prelazima, biciklističkim stazama, stepeništima na mostovima i nadvožnjacima, autobuskim stajalištima i drugim površinama, kako je i predviđeno planom i programom održavanja javnih prometnih površina u zimskom periodu.

   

   

  Takođe, radnici JKP „Čistoća i zelenilo“ brzo i efikasno su uklonili divlju deponiju na prostoru Centralne pijace, koja je stvorena zbog nesavesnog ponašanja pojedinaca i korisnika pijace.

   

  Pročitajte još: Šta utiče na zagađenje vazduha i kako građani da se zaštite

   

  Divlja deponija je tu nikla uprkos kontejnerima koji su postavljeni za odlaganje otpada. Taj deo pijace koristi se kao privremeni plato za prodaju polovne robe i poznat je kao buvlja pijaca.

   

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad