• I agencija Gsigma u novogodišnjem i božićnom ruhu

  Deda Mraz je i ove godine obradovao mališane u zrenjaninskoj Agenciji za promet nekretnina Gsigma. Veselo i svečano bilo je u prostorijama agencije, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića broj 21 u Zrenjaninu, a Deda Mraz je teškom mukom doneo sve poklone koje su zaslužili najmlađi. Praznih ruku nisu ostali ni oni stariji.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  I agencija Gsigma u novogodišnjem i božićnom ruhu

  Deda Mraz je i ove godine obradovao mališane u zrenjaninskoj Agenciji za promet nekretnina Gsigma.

  Veselo i svečano bilo je u prostorijama agencije, koja se nalazi u ulici Petra Bojovića broj 21 u Zrenjaninu, a Deda Mraz je teškom mukom doneo sve poklone koje su zaslužili najmlađi. Praznih ruku nisu ostali ni oni stariji.

   

  -Godina na izmaku nam je bila veoma uspešna. Puno je bilo posla, ali nama je zaista srce puno jer znamo da smo uspeli da mnogima pomognemo da dođu do svog krova nad glavom – kaže Gordana Božić, vlasnica agencije Gsigma, uz podsećanje da je agencija u prošloj godini proširila sopstveni poslovni prostor.

   

  -To nam je odavno bila želja a sada su se poklopile sve kockice, tako da u narednoj godini startujemo u većem, modernom prostoru koji se nalazi na istoj adresi. Planova je puno i verujemo da će nam se ostvariti. Da im se planove ostvare, i srećnu i uspešnu 2020. godinu želimo i našim klijentima, partnerima, kao i čitaocima portala zrenjaninski.com – poručuje Gordana Božić.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad