• GRADSKA TOPLANA MENJA STARE I DOTRAJALE CEVI

  ZRENJANIN – Javno komunalno preduzeće „Gradska toplana“ iz Zrenjanina uveliko se priprema za predstojeću zimsku sezonu, pa su u najmnogoljudnijem zrenjaninskim naselju Bagljaš u toku radovi na zameni starih i dotrajalih cevi novim predizolovanim, u dužini od oko 400 metara.     – Reč je o trasi koja ide od komore u Štrosmajerovoj ulici, sada […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  GRADSKA TOPLANA MENJA STARE I DOTRAJALE CEVI

  ZRENJANIN – Javno komunalno preduzeće „Gradska toplana“ iz Zrenjanina uveliko se priprema za predstojeću zimsku sezonu, pa su u najmnogoljudnijem zrenjaninskim naselju Bagljaš u toku radovi na zameni starih i dotrajalih cevi novim predizolovanim, u dužini od oko 400 metara.

   

  toplana

   

  – Reč je o trasi koja ide od komore u Štrosmajerovoj ulici, sada Patrijarha Pavla, do komore koja predstavlja odvajanje vrelovoda za ulicu Žarka Zrenjanina. U pitanju je trasa koja obuhvata naselje Brigadira Ristića, kao  ulice Dunavska i Patrijarha Pavla – kaže za portal zrenjaninski.com portparolka JKP „Gradska toplana“ Melanija Lojpur.

   

  Kada je reč o radovima u centru grada, odnosno na Žitnom trgu, oni bi trebalo da započnu početkom sledeće nedelje.

   

  – JKP „Gradska toplana“ i tokom ovog letnjeg perioda radi na zameni dotrajalih cevi kako je to praksa od 2011. godine, od kada sistematski ulažemo u rekonstrukciju mreže. To će nam omogućiti sigurnije i kvalitetnije grejanje tokom narednih grejnih sezona. Naime, od kako je izgrađen novi pogon, kao i zbog redovnih ulaganja u mrežu sistema daljinskog grejanja, grejne sezone protiču bez ozbiljnijih havarija. Delovi grada koji su nekada imali lošije grejanje, zbog starosti i dotrajalosti cevi, nakon obavljenih rekonstrukcija imaju isporuku toplotne energije koja je veoma kvalitetna i stabilna – naglašava Lojpur.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Grad