• Važno za frilensere: U ponedeljak, 31. jula, ističe rok za podnošenje poreske prijave

    U ponedeljak, 31. jula, ističe rok za prijavljivanje prihoda ostvarenih od ugovorene naknade od autorskih i srodnih prava i ugovorene naknade za obavljen rad na koje se porez plaća samooporezivanjem, saopštila je danas Poreska uprava Srbije.   Poreski obveznici koji su u drugom kvartalu tekuće godine ostvarili prihod po navedenom osnovu podnose poresku prijavu na […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Važno za frilensere: U ponedeljak, 31. jula, ističe rok za podnošenje poreske prijave

    U ponedeljak, 31. jula, ističe rok za prijavljivanje prihoda ostvarenih od ugovorene naknade od autorskih i srodnih prava i ugovorene naknade za obavljen rad na koje se porez plaća samooporezivanjem, saopštila je danas Poreska uprava Srbije.

     

    Poreski obveznici koji su u drugom kvartalu tekuće godine ostvarili prihod po navedenom osnovu podnose poresku prijavu na Obrascu PP OPO-K.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Dobrodošli u novi „Ogrev“ – vaš savršeni izbor za uređenje doma sa stilom!

     

    U istom roku poresku prijavu na Obrascu PP OPO-K podnose i poreski obveznici koji za navedene prihode ostvarene u prvom kvartalu tekuće godine nisu podneli poresku prijavu na obrascu PP OPO.

     

    Korisničko uputstvo za podnošenje poreske prijave (PP OPO-K) obračunatom porezu samooporezivanjem i pripadajućim doprinosima na prihode ostvarene kvartalno, od strane fizičkog lica kao poreskog obveznika, nalazi se na sajtu Poreske uprave.

     

    Za dodatne informacije poreski obveznici se mogu obratiti Kontakt centru Poreske uprave na brojeve telefona 0700 700 007 i 011 33 10 111 i neposredno zaposlenima na šalterima „Vaš poreznik“ u 37 filijala širom Srbije, ili putem kontakt forme na portalu Frilenseri.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija