• Prosečna starost putničkih automobila u Srbiji značajno veća nego u Evropskoj uniji

  Prosečna starost vozila u Srbiji je 16,2 godine, pri čemu su putnički automobili neznatno stariji, tako da njihova prosečna starost iznosi 16,4 godine. To je objavila Agencija za bezbednost saobraćaja u svom Statističkom izveštaju o stanju bezbednosti saobraćaja u Republici Srbiji za prošlu godinu.   Prosečna starost putničkih automobila u Srbiji je značajno veća u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prosečna starost putničkih automobila u Srbiji značajno veća nego u Evropskoj uniji

  Prosečna starost vozila u Srbiji je 16,2 godine, pri čemu su putnički automobili neznatno stariji, tako da njihova prosečna starost iznosi 16,4 godine. To je objavila Agencija za bezbednost saobraćaja u svom Statističkom izveštaju o stanju bezbednosti saobraćaja u Republici Srbiji za prošlu godinu.

   

  Prosečna starost putničkih automobila u Srbiji je značajno veća u odnosu na prosečnu starost vozila u Evropskoj uniji, gde iznosi 11,8 godina.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Ovaj jednosoban stan u naselju Ruža Šulman nalazi se na odličnoj lokaciji (Foto)

   

  Prosečna starost vozila, kao i putničkih automobila u našoj zemlji odgovara klasi niske vrednosti indikatora.

   

  Automobila mlađih od šest godina u Srbiji ima 7 odsto. Automobili stariji od deset godina čine 85,7 odsto putničkih automobila.

   

  Komercijalna vozila čine 10,4 odsto voznog parka u Srbiji, što predstavlja srednju klasu indikatora. Motocikli i mopedi čine 3 odsto voznog parka u Srbiji, što čini nisku klasu vrednosti indikatora.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Najmanja prosečna starost vozila (13,1 godina) je na području koje pokriva Policijska uprava u Beogradu, a najveća (19,6 godina) na području Policijske uprave Pirot.

   

  Carinarnica Zrenjanin prodaje oduzeta vozila: Cene se kreću od 12.000 do 150.000 dinara

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija