• Prosečna novembarska zarada najveća u Zrenjaninu, a najmanja u Žitištu

  Prosečna novembarska bruto zarada na teritoriji Zrenjanina iznosila je 74.733 dinara, a neto 53.938 dinara, pokazuju najnoviji podaci koje je objavio Republički zavod za statistiku. Ove zarade su za nekoliko stotina dinara nadmašile vojvođanski prosek.   Najmanja prosečna zarada u novembru, na teritoriji srednjeg Banata, bila je u opštini Žitište i iznosila je 64.743 dinara […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prosečna novembarska zarada najveća u Zrenjaninu, a najmanja u Žitištu

  Prosečna novembarska bruto zarada na teritoriji Zrenjanina iznosila je 74.733 dinara, a neto 53.938 dinara, pokazuju najnoviji podaci koje je objavio Republički zavod za statistiku. Ove zarade su za nekoliko stotina dinara nadmašile vojvođanski prosek.

   

  Najmanja prosečna zarada u novembru, na teritoriji srednjeg Banata, bila je u opštini Žitište i iznosila je 64.743 dinara bruto, odnosno 46.892 dinara neto.

   

  Sledi opština Novi Bečej sa 65.556 dinara bruto, odnosno 47.497 dinara neto. Sečanjci su u novmebru u proseku zaradili 65.757 dinara bruto, odnosno 47.543 dinara neto.

   

  Pročitajte još: POSAO U ZRENJANINU: Raspisano sedam novih konkursa

   

  U opštini Nova Crnja prosečna zarada u novembru bila je 66.687 bruto, odnosno 48.141 dinara neto.

   

  U Vojvodini su, u proseku, više od Zrenjaninaca, u novembru, između ostalog, zaradili Novosađani, Pančevci i Vrščani.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija