• Počinju prijave za novih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji

  Počev od utorka, 30. maja, na šalterima svih korporativnih pošta sprovodiće se evidentiranje prijava za novih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji, u vrednosti od 5.000 dinara, saopštilo je Javno preduzeće „Pošta Srbije“.   PROČITAJTE JOŠ: Svadba o kojoj maštate: Ne uskraćujte sebi snove, jer ima neko ko može da vam ih ostvari   U […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Počinju prijave za novih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji

  Počev od utorka, 30. maja, na šalterima svih korporativnih pošta sprovodiće se evidentiranje prijava za novih 100.000 vaučera za odmor u Srbiji, u vrednosti od 5.000 dinara, saopštilo je Javno preduzeće „Pošta Srbije“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Svadba o kojoj maštate: Ne uskraćujte sebi snove, jer ima neko ko može da vam ih ostvari

   

  U saopštenju se dodaje da se građani, koji ispunjavaju uslove, mogu prijaviti i kompletnu proceduru obaviti brzo, lako i bez čekanja. Postupak je još efikasniji ukoliko obrazac prijave prethodno preuzmu, odštampaju, popune i sa pratećom dokumentacijom predaju u najbližoj korporativnoj pošti.

   

  Obrazac prijave dostupan je na sajtovima Pošte Srbije i Ministarstva turizma i omladine.

   

  Pored evidentiranja prijava, Pošta Srbije zadužena je za dostavu vaučera u vidu vrednosnih pisama na kućne adrese korisnika. Pozivanjem Kontakt centra Pošte Srbije – 0700 100 300, korisnici se mogu informisati o statusu svojih prijava i uslovima korišćenja vaučera.

   

  PROČITAJTE JOŠ: NAJJAČI POKLON ZA NOVAJLIJE: Preuzmi FANTASTIČAN BONUS i pretvori ga u milione!

   

  U prvom ovogodišnjem ciklusu u januaru, podela vaučera trajala je najkraće u poređenju sa svim prethodnim godinama ove akcije Vlade Srbije za promociju domaćeg turizma. Kvota od 100.000 vaučera utrošena je za manje od dva dana.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija