• Konačno neko zainteresovan za preostalu imovinu „Agroživa“, evo i koliko para nudi

    Iako zvuči neverovatno, posle sedam pokušaja prodaje u kojima nije bilo nikog zainteresovanog, u osmom se pojavila jedna ponuda za kupovinu dela preostale imovine nekadašnjeg giganta u proizvodnji živinskog mesa „Agroživa“ iz Žitišta, saznaje portal zrenjaninski.com.   Dragan Božić iz Sečnja zainteresovan je za kupovinu poslovnog prostora, koji je u vlasništvu kompanije „Agroživ“ u stečaju, […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Konačno neko zainteresovan za preostalu imovinu „Agroživa“, evo i koliko para nudi

    Iako zvuči neverovatno, posle sedam pokušaja prodaje u kojima nije bilo nikog zainteresovanog, u osmom se pojavila jedna ponuda za kupovinu dela preostale imovine nekadašnjeg giganta u proizvodnji živinskog mesa „Agroživa“ iz Žitišta, saznaje portal zrenjaninski.com.

     

    Dragan Božić iz Sečnja zainteresovan je za kupovinu poslovnog prostora, koji je u vlasništvu kompanije „Agroživ“ u stečaju, a koji se nalazi se u zgradi Opštine Žitište. Vrednost lokala je procenjena na 42,6 miliona dinara, a Božić je ponudio 2,2 miliona. Kako je to tek 5,16 odsto od procenjene vrednosti, o ponudi će se izjasniti Odbor poverilaca.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Zašto je važan redovan pregled mladeža i kada je mladež potrebno ukloniti?

     

    Za žigove „Agroživa“, čija je vrednost procenjena na 106 miliona dinara, ni ovog puta nije bilo zainteresovanih, pa će se sa pokušajima prodaje najverovatnije nastaviti.

     

    Imovina firme „Pile&Pile“ po drugi put ponuđena na prodaju

     

    Još jedna žitištanska firma, ponikla iz „Agroživa“, ponovo je oglašena za prodaju. Stečajni upravnik preduzeća za preradu i konzervisanje živinskog mesa „Pile&Pile“ Miloš Đekić zakazao je za 15. decembar drugu prodaju celokupne imovine ove propale firme sa sedištem u Žitištu. Prodaja će se obaviti metodom javnog prikupljanja ponuda.

     

    Predmet prodaje je celokupna nepokretna i pokretna imovina, kao imovinska celina, koja se nalazi na adresi Topolovački put bb u Žitištu. Na prodaju su ponuđene pomoćne zgrade, kao i objekti u vanknjižnom vlasništvu – nadstrešnica, ostava, aneks za gajbice, montažni kontejner, dve prodavnice, dva bazena za otpadnu vodu i objekat u izgradnji – dogradnja postojeće klanice.

     

    Prva prodaja bila je zakazana za 5. oktobar. Međutim, tada nije bilo zainteresovanih kupaca.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Zanimljivo je da u međuvremenu imovina poskupela. Sada je procenjena na 592.346.903 dinara, što je za 586.325 dinara više nego u oktobru.

     

    Nijedna beogradska opština nije u top 10 po prodaji kuća: Izdvajaju se ova četiri grada

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija