• Kineska fabrika guma Linglong na spisku najvećih gubitaša u Srbiji

    Kineska fabrika guma Linglong International Europe, čiji su proizvodni pogoni smešteni u industrijskoj zoni u Zrenjaninu, našla se na spisku sto najvećih gubitaša u Srbiji u prošloj godini, koji je objavila Agencija za privredne registre (APR).   Agencija je objavila izveštaj o sto naj… privrednih društava u 2022. godini. U njemu su date liste prvih […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Kineska fabrika guma Linglong na spisku najvećih gubitaša u Srbiji

    Kineska fabrika guma Linglong International Europe, čiji su proizvodni pogoni smešteni u industrijskoj zoni u Zrenjaninu, našla se na spisku sto najvećih gubitaša u Srbiji u prošloj godini, koji je objavila Agencija za privredne registre (APR).

     

    Agencija je objavila izveštaj o sto naj… privrednih društava u 2022. godini. U njemu su date liste prvih sto prema poslovnim prihodima, neto dobitku, poslovnoj imovini i kapitalu, neto gubitku i ukupnom gubitku.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Kako vam se čini ova trosobna kuća u naselju Šumica? Može biti vaša za 69.000 evra

     

    Fabrika guma Linglong International Europe našla se na 33. mestu liste sto privrednih društava prema neto gubitku ostvarenom u prošloj godini.

     

    Prema tim podacima, neto gubitak je iznosio 1.244.817.000 dinara.

     

    U ovom izveštaju se navodi da je kineska gumara prošle godine imala 852 radnika.

     

    Kada je reč o spisku sto najvećih gubitaša u Srbiji prema ukupnom gubitku u 2022. godini, na njemu nema Linglonga.

     

    Međutim, na 20. mestu se nalazi dužnik stečajne mase, „Beohemija – Inhem“ u stečaju iz Zrenjanina. Ukupni gubitak ove firme je iznosio 26.663.584.000 dinara.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Na ovoj listi se nalaze i dve firme iz Žitišta – Farme pilića doo u stečaju (63. mesto) i Agroživ u stečaju (93. mesto).

     

    Tri nova konkursa i tri nove šanse da dobijete POSAO

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 5

    1. „Што се грбо роди ни вријеме не исправи.“ Подбачај пре рођења! Гумара је економски феномен за уџбеник. Кинези боље овде да саде лук и парадајз ил’ нек’ иду кући. Пилиће и детерџент омађијао неки Срећко Шојић триком „задужи па продај“ као предузеће у „Тесној кожи“.

      1. Šta smo mi Zrenjaninci Bogu zgreśili da nas upropaste tako „struĉno“ da se ona narodna „ko nas je kleo nije dangubio“ – ostvari baś ovde?

        1. Кад паметњаковић хоће да буде напредан, он прихвати мишљење непријатеља. Нашу „елиту“ чине покондирене, либералне тикве. Срећко Шојић заслужио споменик.

    2. Kako fabrika koja još ne proizvodi ,već je još u izgradnji može da bude gubitaš,ja veću glupost nisam pročitao. Kada krene puna proizvodnja oda neka se stručnjaci jave. Dakle fabrika trenutno donosi samo profit firmama koje nabavljaju sve što treba za izgradnju,kao i radnicima plate za rad koji još i nije rad.

      1. Kada krene puna proizvodnja onda cemo svi da najebemo.Svi zrenjaninci ce masovno umirati od posledica rada kineske trovacnice,a ne samo imbecilni naprednjaci kao sto si ti.Zahvaljujucinepismenim naprednjackim budalama i lopovima koji vode grad i pickoustom pederu smo dobili ovo kinesko sranje

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija