• Jednosoban stan na Lesnini za 41.500 evra: U prizemlju je i ima lep raspored prostorija

    Agencija za nekretnine m2Gsigma i portal zrenjaninski.com i ove nedelje vam, u redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, pomažu da pronađete svoj dom iz snova.   Ako ste sanjali stan na Lesnini, na korak ste do ispunjenja tog sna. Na prodaju je, naime, ponuđen jednosoban stan, uknjižen na 34 kvadratna metra.   PROČITAJTE JOŠ: Spremni ste za […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Jednosoban stan na Lesnini za 41.500 evra: U prizemlju je i ima lep raspored prostorija

    Agencija za nekretnine m2Gsigma i portal zrenjaninski.com i ove nedelje vam, u redovnoj rubrici „Tržište nekretnina“, pomažu da pronađete svoj dom iz snova.

     

    Ako ste sanjali stan na Lesnini, na korak ste do ispunjenja tog sna. Na prodaju je, naime, ponuđen jednosoban stan, uknjižen na 34 kvadratna metra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Spremni ste za kupovinu stana? Imate nešto više od 50.000 evra? Evo šta je sve u ponudi!

     

    Stan se nalazi u prizemlju zgrade. Raspored prostorija je vrlo lep a iz hodnika se ulazi u sve prostorije. Dnevni boravak je spojen sa kuhinjom a iz tog dela stana se izlazi na terasu.

     

    Spavaća soba je komforna i, što je najvažnije, odvojena. Kupatilo je sa tuš kadom.

     

     

    Lokacija na kojoj se nalazi ovaj stan je odlična i jedna od najomiljenijih za stanovanje. U naselju se nalaze marketi, zelena pijaca, vrtići, škole… Ima dosta zelenila, a do centra grada potrebno je svega desetak minuta hoda.

     

    Jednosoban stan na Lesnini košta 41.500 evra.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Velika akcija u Ogrevu – kakvu niste videli do sada!

     

    Za više informacija o ovoj, ali i o drugim nekretninama, možete se obratiti agenciji m2Gsigma, koja se nalazi u Ulici vojvode Petra Bojovića 21/22 ili na telefone 069 141 00 84 i 023 605 556.

     

    Posetite sajt gsigma.rs

     

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. 1200€ kvadrat za stan u tim zgradama? Evo sa cenama je nenormalno stvarno. Da li ovi iz agencije uopste promisljeno procenjuju te stanove ili se to cisto lupanje cena? Nemam komentara.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin