• Izvučeni dobitnici dva dvosobna stana u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

    U okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ večeras su izvučeni dobitnici dva dvosobna stana u Beogradu.   Stan od 54,14 kvadrata u naselju Zemunske kapije osvojio je Stojan Bukumirović, koji je ostvario kupovinu u Beogradu. Stan površine 58,80 kvadrata na Novom Beogradu osvojio je Dobrivoj Martonoši, koji je ostvario kupovinu u Kikindi.   PROČITAJTE […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Izvučeni dobitnici dva dvosobna stana u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

    U okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ večeras su izvučeni dobitnici dva dvosobna stana u Beogradu.

     

    Stan od 54,14 kvadrata u naselju Zemunske kapije osvojio je Stojan Bukumirović, koji je ostvario kupovinu u Beogradu. Stan površine 58,80 kvadrata na Novom Beogradu osvojio je Dobrivoj Martonoši, koji je ostvario kupovinu u Kikindi.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Želite li na četvoromesečnu praksu u SAD? Imate još malo vremena da se prijavite

     

    Stanove su u prethodna dva izvlačenja dobili Aleksa Vesić (mesto prometa Lazarevac), Branislav Miodrag (Šid), Milica Marković (Kragujevac) i Vesna Dotlić (Pančevo).

     

    Broj učesnika na današnji dan je bio 1.015.463, dok je ukupan broj računa koji je učestvovao u izvlačenju 265.886.058.

     

    Preostala još dva izvlačenja

     

    Večeras je održano treće izvlačenje, a preostala su još dva. Četvrto izvlačenje biće održano 4. novembra, kada će biti poznati dobitnici dvosobnog i trosobnog stana u Beogradu. Peto izvlačenje je na programu 11. novembra. Tada će biti podeljeni trosoban i četvorosoban stan u Beogradu.

     

    Izvlačenja u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ organizovana su svake subote, od 14. oktobra do 11. novembra, na Prvom programu RTS-a, sa početkom u 18 časova.

     

    U izvlačenju učestvuju svi računi koji su u mobilnu aplikaciju „Uzmi račun i pobedi“ uneti do 12 sati na dan izvlačenja.

     

    Računi uneseni posle navedenog roka na dan izvlačenja, kao i računi koji nisu izvučeni u jednom od izvlačenja, učestvuju u narednim, sve do poslednjeg, petog izvlačenja.

     

    Izvučeni dobitnik mora u potpunosti ispuniti sve uslove za učešće navedene u pravilima nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ kako bi dobio nagradu.

     

    Izvlačenje nagrada obavlja se izvlačenjem kuglica iz bubnja u kome će se naći šest setova sa brojevima od 0 do 9. Izvlači se šestocifreni broj (prva kuglica predstavlja prvu cifru broja, druga drugu i tako do šeste kuglice).

     

    Nakon izvlačenja numeričkog dela, uvidom u sistem se utvrđuje koja kombinacija slova je mogući dobitak. U zavisnosti od toga se pristupa izvlačenju slovne kombinacije, da bi na kraju sjedinjenje dva slovna i šest numeričkih karaktera dalo jedinstveni dobitni kod.

     

    Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

     

    Prilikom izvlačenja, na ekranu se prikazuju jedinstveni kod računa, ime i prezime dobitnika, kao i mesto prometa – odnosno grad u kojem je obavljena kupovina. Ne prikazuje se boravište ili prebivalište potencijalnog dobitnika.

     

    Noćas počinje zimsko računanje vremena: Ovo ima uticaja na ceo naš organizam

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 0

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija