• Infrastruktura železnice Srbije zapošljava u Zrenjaninu, Melencima i Tomaševcu

    Infrastruktura železnice Srbije objavila je 12. juna javni konkurs za prijem u radni odnos 80 radnika na neodređeno i određeno vreme, u više mesta, između ostalog i u Zrenjaninu i okolnim selima.   Na neodređeno vreme, u Zrenjaninu će biti zaposlen jedan pružni radnik. Za ovo radno mesto potrebno je da kandidat ima završenu osmogodišnju […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    Infrastruktura železnice Srbije zapošljava u Zrenjaninu, Melencima i Tomaševcu

    Infrastruktura železnice Srbije objavila je 12. juna javni konkurs za prijem u radni odnos 80 radnika na neodređeno i određeno vreme, u više mesta, između ostalog i u Zrenjaninu i okolnim selima.

     

    Na neodređeno vreme, u Zrenjaninu će biti zaposlen jedan pružni radnik. Za ovo radno mesto potrebno je da kandidat ima završenu osmogodišnju školu, odnosno prvi nivo kvalifikacije.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Deset najtraženijih zanimanja u Zrenjaninu: Perspektive i mogućnosti zapošljavanja

     

    Infrastruktura železnice Srbije na određeno vreme zapošljava jednog otpravnika vozova, na železničkoj stanici u Melencima, kao i dva skretničara, na stanicama u Zrenjaninu i Tomaševcu.

     

    Od kandidata koji konkuriše za posao otpravnika vozova očekuje se da ima četvrti nivo kvalifikacije saobraćajne struke – obrazovni profil saobraćajno-transportni tehničar.

     

    Za posao skretničara je dovoljna osmogodišnja škola, to jest prvi nivo kvalifikacije. Za ovo radno mesto kandidati će biti upućeni na stručno osposobljavanje, kako bi stekli odgovarajući nivo i vrstu kvalifikacije, neophodne za polaganje stručnog ispita.

     

    Rok za podnošenje prijava je osam dana i počinje da teče narednog dana od dana objavljivanja konkursa.

     

    PROČITAJTE JOŠ: Firma EVROPA-KOMERC iz Zrenjanina raspisala novi oglas za posao

     

    Rezultati konkursa biće poznati najkasnije u roku od 30 dana od isteka roka za podnošenje prijava.

     

    Više informacija o konkursu zainteresovani mogu da dobiju na broj telefona 011 36 14 925.

     

    Novi oglasi za posao u Zrenjaninu i okolini redovno se ažuriraju u našoj rubrici POSAO.

     

    Ukoliko ste poslodavac i tražite radnike, a želite da oglas za posao objavite na našem portalu, kontaktirajte nas putem mejla marketing@zrenjaninski.com

     

    Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 2

    1. Da,zaposljavaju JAVNO..
      DA TU PRIJAVLJUJU.
      A u poslovnoj zgradi u Nemanjinoj br 6 u Beogradu ne prijavljuju.
      Sve politicki primljeni.
      Sve SNS stranacki.
      A vec 22 godine cekam bolje radno mesto,cisteci wc,i njihove kancelarije.
      STA DA RADIM JA NEMAM PARA DA PLATIM.
      Pozdrav za ekipu ljhdi pogotovu za kabinet generalnog direktora g-dina Surlana,i g-dina Garibovica

      1. @Anonim ,a u zrenjaninu tuga ,jad i beda…znam iz iskustva! Sve zaraslo!! „Poslodavac“ očekuje da si na 5 radnih mesta u isto vreme!!! I naravno za iste pare! 12h na radno mesto je idiotizam! Treba da si fokusiran ,a ne pospan! Običan skretnicar treba da zna kolokvijum železničko-saobraćajne znakove…kojih je mali milion!! Znanje se proverava redovno,ko padne,sklanja se iz službe kao fizički radnik dok opet ne položi.Isto važi za otpravnika vozova…pre prve službe ,mora imati određeni broj sluzbi kao skretnicar vozova,tek nakon toga kada se ukaze potreba za otpravnika vozova,ide u bg na polaganje ispita,ako prodje ok,ako ne jbg ,ponovo si skretnicar.I naravno redovno se proverava znanje,ako padne,opet nazad kao skretnicar….a raditi kao kontrolor skretnicara,…u isto vreme si u kancelariji,u obilasku skretnicara,i jos si fizikalac za kosenje trave i svašta nešto…wellcome to zrenjanin

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija