• EVENTUALNI KRAH MERKATORA S OZBILJNO BI UGROZIO POSLOVANJE MLEKOPRODUKTA

  ZRENJANIN – Koliko će se dramatična situacija u hrvatskom „Agrokoru“ odraziti na Zrenjanin, to u ovom trenutku sa sigurnošću ne može niko da kaže, jer su i podaci koji su dostupni javnosti veoma oskudni.     Ono što je sigurno, jeste da osim pet prodavnica „Idea“, plus „Roda“, koje posluju u okviru „Merkatora S“, a […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  EVENTUALNI KRAH MERKATORA S OZBILJNO BI UGROZIO POSLOVANJE MLEKOPRODUKTA

  ZRENJANIN – Koliko će se dramatična situacija u hrvatskom „Agrokoru“ odraziti na Zrenjanin, to u ovom trenutku sa sigurnošću ne može niko da kaže, jer su i podaci koji su dostupni javnosti veoma oskudni.

   

  Pogoni „Mlekoprodukta“

   

  Ono što je sigurno, jeste da osim pet prodavnica „Idea“, plus „Roda“, koje posluju u okviru „Merkatora S“, a koji se nalazi u sastavu „Agrokora“, kao kolateralna šteta mogli bi se pojaviti i zrenjaninski „Mlekoprodukt“, kao i fabrika čarapa „Imsaplet“.

   

  Kako se moglo čuti na sastanku ZREPOK-a, čiji član je i „Mlekoprodukt“, dugovanja „Merkatora S“ prema zrenjaninskoj fabrici dostigla su cifru od blizu 2 miliona evra, mada je nešto od tog duga ovih dana i plaćeno.

   

  Proizvodnja i prodaja prema „Merkatoru S“ čine 40 odsto proizvodnje u „Mlekoproduktu“.

   

  – Eventualni krah „Merkatora S“ ozbiljno bi ugrozio poslovanje „Mlekoprodukta“ – moglo se čuti na sastanku „Zrenjaninskog poslovnog kruga“.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Срећа па је Млекопродукт претходних година (па чак и деценија) улагао у развој своје технологије тако да су му сада сиреви на нивоу водећих европских ако не и светских брендова па за њихов пласман нема зиме и без Агрокора.

   Не, Млекопродуктови сиреви никако нису гумасто смеће које се продаје под именом сира.
   Аха…

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije YSLAJDER

  BROJNE POZNATE LIČNOSTI IMALE SU PSE I MAČKE

  Želite kućnog ljubimca? Da li da to bude pas ili da bude mačka? Možda će vam u konačnoj odluci pomoći izreka koju je neko davno smislio. Ona otprilike glasi – da pse imaju vojnici a […]

  KRAJINA OSVOJILA KUP FUDBALSKOG SAVEZA GRADA (FOTO)

  FK Rusanda (Melenci) – FK Krajina (Krajišnik) 2:0   Fudbaleri melenačke Rusande ipak nisu uspeli da naprave prvorazredno iznenađenje i da stignu zaostatak od tri gola prednosti, jer su […]

  POČINJE UPIS ĐAKA PRVAKA U OSNOVNE ŠKOLE

  NOVI SAD – Upis budućih prvaka u osnovne škole počinje u ponedeljak, 2. aprila, i traje do 31. maja. Učenici koji se ne upišu do 31. maja, moći će to da urade do početka školske […]