• „BOMIST“ ZAPOČEO IZGRADNJU STOVARIŠTA, OVAKO ĆE IZGLEDATI (FOTO)

    ZRENJANIN – Na izlazu iz Zrenjanina prema Elemiru, pre obilaznice, u toku su ubrzani radovi na izgradnji stovarišta građevinskog materijala, čiji investitor je firma „Bomist“ d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge. – Krenuli su radovi i u prvoj fazi biće postavljena ograda i izgrađen prilazni put, a u toku je pribavljanje i sve neophodne dokumentacije. […]

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    „BOMIST“ ZAPOČEO IZGRADNJU STOVARIŠTA, OVAKO ĆE IZGLEDATI (FOTO)

    ZRENJANIN – Na izlazu iz Zrenjanina prema Elemiru, pre obilaznice, u toku su ubrzani radovi na izgradnji stovarišta građevinskog materijala, čiji investitor je firma „Bomist“ d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge.

    Radovi počeli pre nekoliko dana

    – Krenuli su radovi i u prvoj fazi biće postavljena ograda i izgrađen prilazni put, a u toku je pribavljanje i sve neophodne dokumentacije. Nadam se da će i ta proceduralna problematika biti brzo rešavana – kaže za portal zrenjaninski.com Mićo Stanić, jedan od vlasnika ove firme specijalizovane za promet građevinskog materijala, utovar i istovar, kao i usluge građevinskim mašinama.

    On navodi da će uz stovarište biti izgrađeno i podno skladište, i nada se da će ovi objekti biti u fukciji ove godine.

    Ovako će izgledati stovarište

    Plac je kompletno opremljen svim priključcima, od električne energije i telefona, do vodovoda i kanalizacione mreže. Izgradnja stovarišta i podnog skladišta samo je prva faza planirane investicije.

    – Građevinska parcela je površine 13.800 kvadratnih metara, a u drugoj fazi planirano je da se na njoj otvore i kapaciteti za otkup i skladištenje žitarica, onosno silosi – napominje Stanić.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

    Komentari 1

    1. Sa srecom da ovo prelepo zdanje bude brzo u funkciji. Nadam se uspešnijoj poslovnoj saradnji sa Vama u ovoj 2018 godini.

    Napiši komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


    NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Ekonomija