• ‘Ajde, živeli! Cene ugostiteljskih usluga u Srbiji u avgustu veće za 13,8 odsto

  Cene ugostiteljskih usluga u Srbiji u avgustu su bile veće za 13,8 odsto u odnosu na isti mesec prethodne godine, objavio je Republički zavod za statistiku.   Hrana je poskupela za 12,6 odsto, a u okviru nje najviše su, i to za 14,6 odsto, poskupela pečenja i jela po narudžbini, zatim kolači za 13,3 odsto, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  ‘Ajde, živeli! Cene ugostiteljskih usluga u Srbiji u avgustu veće za 13,8 odsto

  Cene ugostiteljskih usluga u Srbiji u avgustu su bile veće za 13,8 odsto u odnosu na isti mesec prethodne godine, objavio je Republički zavod za statistiku.

   

  Hrana je poskupela za 12,6 odsto, a u okviru nje najviše su, i to za 14,6 odsto, poskupela pečenja i jela po narudžbini, zatim kolači za 13,3 odsto, topla i hladna predjela za 13,2 procenta, a variva za 12,9 odsto.

   

  PROČITAJTE JOŠ: EVO KO I KAKO MOŽE – PRIJAVITE SE ovde i odmah preuzmite 4.000 RSD!

   

  Alkoholna pića su poskupela 10,2 odsto, bezalkoholna za 12,3 procenta a najveće poskupljenje je zabeleženo kod cena prenoćišta koje su u avgustvu ove u odnosu na avgust prošle godine povećane za 22,5 odsto.

   

  Ukupno poskupljenje u Vojvodini je bilo neznatno veće od republičkog proseka i iznosilo je 13,9 procenata.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Hrana je u Vojvodini poskupela za 15,4 odsto, alkoholna i bezalkoholna pića za 14,1 procenat, a prenoćišta za 3,7 odsto.

   

  Domaći ajvar: Što se duže priprema, to se lakše i brže pojede

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija

  Konobar, da platimo: Poskupele ugostiteljske usluge

  Ugostiteljske usluge u Srbiji su u martu, prema podacima Republičkog zavoda za statistiku, u odnosu na mart 2022. godine poskupele za 9,7 odsto, pri čemu su najviše povećane cene prenoćišta, i […]