• Air Serbia raspisala najveći konkurs za kabinsku posadu u poslednjih pet godina

  Air Serbia je pokrenula novi konkurs za članove kabinske posade, najveći u proteklih pet godina, na kojem planira da izabere više desetina kandidata koji će se pridružiti timu srpske nacionalne avio-kompanije.   Iz kompanije su saopštili da predstojeća ekspanzija mreže Er Srbije u letnjoj sezoni daje mogućnost zapošljavanja većeg broja mladih žena i muškaraca, kao […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Air Serbia raspisala najveći konkurs za kabinsku posadu u poslednjih pet godina

  Air Serbia je pokrenula novi konkurs za članove kabinske posade, najveći u proteklih pet godina, na kojem planira da izabere više desetina kandidata koji će se pridružiti timu srpske nacionalne avio-kompanije.

   

  Iz kompanije su saopštili da predstojeća ekspanzija mreže Er Srbije u letnjoj sezoni daje mogućnost zapošljavanja većeg broja mladih žena i muškaraca, kao i kandidata sa iskustvom, koji svoju karijeru žele da razvijaju u jednoj od najbrže rastućih avio-kompanija u Evropi.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Odluke na početku godine: Zdrava, lepa, zadovoljna, uspešna

   

  Zainteresovani za rad u timu kabinskog osoblja nacionalnog avio-prevoznika prijavu mogu brzo i jednostavno podneti putem veb sajta kompanije najkasnije do 24. februara.

   

  Do tog datuma na konkurs se mogu prijaviti svi državljani Srbije koji u trenutku podnošenja prijave imaju navršenih 18 godina, najmanje diplomu srednje škole i tečno govore i pišu engleski jezik. Poznavanje drugih jezika smatraće se dodatnom prednošću. Nakon prve selekcije, kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na testiranje.

   

  Veliko interesovanje za rad u Er Srbiji

   

  – Postoji veliko interesovanje za rad u Er Srbiji. Kandidati za različite pozicije javljaju nam se svakodnevno. S razvojem poslovanja pojavila se potreba za proširenjem tima kabinske posade. Za nas je taj tim izuzetno važan, jer su njegovi članovi u svakodnevnom kontaktu sa putnicima i predstavljaju lice kompanije. Ovim konkursom otvaramo vrata aviona onima koji su spremni da u svakodnevnom radu pruže izvrsnost, preciznost i fleksibilnost. Podržaćemo njihovu posvećenost i profesionalna interesovanja – rekla je Milica Netković, direktorka ljudskih resursa u kompaniji Air Serbia.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Zbog čega je veoma bitno da investirate novac ove godine?

   

  Ona je dodala da će kandidatima biti omogućeno da se dodatno usavršavaju kroz programe obuka. Takođe, imaće šansu za napredovanje u okviru kompanije.

   

  – Zato pozivam sve koji gaje ljubav prema letenju i spremni su da svakodnevno prelaze sopstvene, ali i granice država i kontinenata, da nam se što pre jave – poručila je Netković.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Ekonomija