• U Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ biće obeležen Svetski dan deteta

  U Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ iz Zrenjanina i ove godine obeležava se Svetski dan deteta. Već tradicionalno, on će biti obeležen organizovanjem Pop-Up festivala.   Festival će u četvrtak, 17. novembra, otvoriti jedan od najtiražnijih pisaca za tinejdžere Robert Takarič, održavanjem radionice „Online ekskurzija“.   PROČITAJTE JOŠ: Prijavi se na ICT MeetUp – edukativni događaj […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ biće obeležen Svetski dan deteta

  U Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ iz Zrenjanina i ove godine obeležava se Svetski dan deteta. Već tradicionalno, on će biti obeležen organizovanjem Pop-Up festivala.

   

  Festival će u četvrtak, 17. novembra, otvoriti jedan od najtiražnijih pisaca za tinejdžere Robert Takarič, održavanjem radionice „Online ekskurzija“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Prijavi se na ICT MeetUp – edukativni događaj namenjen srednjoškolcima i studentima

   

  U petak, 18. novembra, od 15.30 do 17 časova, u školi će biti organizovane psihološke i umetničke radionice.

   

  Radioničari na festivalu će biti učitelji i nastavnici Osnovne  škole „Vuk Karadžić“, ali i gosti iz ustanova sa kojima škola sarađuje, kao što su Narodni muzej, Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“, CEKOM, Crveni krst Zrenjanin, Muzička škola i Osnovna škola „Jovan  Jovanović Zmaj“.

   

  Radionicama će moći da prisustvuju ne samo učenici OŠ „Vuk Karadžić“, već i đaci škola „Jovan Cvijić“, „Jovan Jovanović Zmaj“ i „Đura Jakšić“.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Svetski dan deteta se obeležava 20. novembra. Ustanovljen je 1954. godine od strane Generalne skupštine Ujedinjenih nacija.

   

  Ovaj dan promoviše međusobnu interakciju i razumevanje među decom i dobrobit dece u svetu. Obeležava se i da bi se skrenula pažnja javnosti na obaveze društva prema deci, kao i na aktuelne probleme sa kojima se deca suočavaju.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin