• Srednja škola „Uroš Predić“ od ove godine ima novi obrazovni profil

  Hemijsko – prehrambena i tekstilna škola „Uroš Predić“ iz Zrenjanina predstavila je novi obrazovni profil, koji svršeni osnovci mogu da pohađaju od ove školske godine.   Obrazovni profil se zove tehničar za polimere.   PROČITAJTE JOŠ: Vakcinacija dece od 12 do 15 godina moguća u Domu zdravlja Zrenjanin   Ovim povodom oglasila se i kompanija […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Srednja škola „Uroš Predić“ od ove godine ima novi obrazovni profil

  Hemijsko – prehrambena i tekstilna škola „Uroš Predić“ iz Zrenjanina predstavila je novi obrazovni profil, koji svršeni osnovci mogu da pohađaju od ove školske godine.

   

  Obrazovni profil se zove tehničar za polimere.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Vakcinacija dece od 12 do 15 godina moguća u Domu zdravlja Zrenjanin

   

  Ovim povodom oglasila se i kompanija „Linglong International Europe“, koja je pozvala maturante osnovnih škola da se upišu na novi obrazovni profil.

   

  „Kako bi se učenicima omogućili što bolji uslovi za učenje i školovanje, pružiće im se prilika za praksu u kompaniji „Linglong“. Najbolji među njima moći će da konkurišu za „Linglong“ učeničke stipendije“, saopštila je ova kineska kompanija.

   

  Nakon završetka školovanja, učenici će imati priliku za zaposlenje u struci u kompaniji „Linglong“.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Više informacija učenici i njihovi roditelji mogu da dobiju u Hemijsko – prehrambenoj školi „Uroš Predić“. Brojevi telefona su 023 561 567 i 023 515 798.

   

  E-mail je: ssupredic@upzr.edu.rs

   

  tehničar za polimere

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo