• Promocija zbirke kratkih priča o psihičkom nasilju biće održana u utorak

  Inicijativa za ravnopravnost, inovativnost i društveni angažman – IRIDA organizuje promociju zbirke kratkih priča o psihičkom nasilju „I ovo je nasilje“ mladih spisateljica i pisaca. Promocija će biti održana u utorak, 5. decembra, s početkom u 18 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina.   Zrenjanin je treći grad, posle Novog Sada i Smedereva, u kom se […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Promocija zbirke kratkih priča o psihičkom nasilju biće održana u utorak

  Inicijativa za ravnopravnost, inovativnost i društveni angažman – IRIDA organizuje promociju zbirke kratkih priča o psihičkom nasilju „I ovo je nasilje“ mladih spisateljica i pisaca. Promocija će biti održana u utorak, 5. decembra, s početkom u 18 časova, u Kulturnom centru Zrenjanina.

   

  Zrenjanin je treći grad, posle Novog Sada i Smedereva, u kom se organizuje ovaj događaj, sa ciljem podizanja svesti o psihičkom nasilju u partnerskim odnosima.

   

  PROČITAJTE JOŠ: U Domu učenika srednjih škola počela sa radom eko-patrola

   

  Autori kratkih priča koje su se našle u zbirci, njih 19, mladi su i talentovani pojedinci iz cele Srbije. Oni žele da kroz društveno angažovanu kulturu i umetnost podignu svest o problemu partnerskog nasilja.

   

  Tokom promocije, publika će imati priliku da upozna neke od autora, čuje odlomke njihovih priča, prisustvuje panel diskusiji na kojoj će se razgovarati o psihičkom nasilju, pogleda izložbu fotografija koje prate priče i dobije primerak zbirke.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Promocija zbirke priča u Kulturnom centru Zrenjanina biće održana u sklopu kampanje „16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama“.

   

  Održana tribina „Da li vidiš fašizam oko sebe“: Šta je govor mržnje i kako ga prepoznati

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo