• Prijavite se ako želite da budete instruktor koji sprovodi popis stanovništva

  Republički zavod za statistiku uputio je danas javni poziv svim zainteresovanim kandidatima da se prijave za posao instruktora koji će sprovoditi popis stanovništva, domaćinstava i stanova u periodu od 1. do 31. oktobra.   Prijavljivanje je moguće od 24. juna do 3. jula, do 20 časova.   Za teritoriju grada Zrenjanina potreban je 31 instruktor, za […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prijavite se ako želite da budete instruktor koji sprovodi popis stanovništva

  Republički zavod za statistiku uputio je danas javni poziv svim zainteresovanim kandidatima da se prijave za posao instruktora koji će sprovoditi popis stanovništva, domaćinstava i stanova u periodu od 1. do 31. oktobra.

   

  Prijavljivanje je moguće od 24. juna do 3. jula, do 20 časova.

   

  Za teritoriju grada Zrenjanina potreban je 31 instruktor, za opštinu Novi Bečej sedam, opštine Žitište i Sečanj po četiri, i opštinu Nova Crnja tri instruktora.

   

  Instruktori imaju obavezu da prisustvuju petodnevnoj obuci, savladaju metodologiju popisa i rad u aplikacijama za prikupljanje podataka i monitoring. Zatim treba da sprovedu petodnevnu obuku kandidata za popisivače. Zadatak im je i da na teritoriji za koju su zaduženi prate tok popisivanja, kontrolišu rad popisivača koji su im dodeljeni, daju im potrebna uputstva i pomažu u radu.

   

  Jedan instruktor je, u proseku, zadužen za monitoring rada sedam popisivača.

   

  Uslovi koje treba da ispune kandidati za instruktore su da imaju državljanstvo Republike Srbije, prebivalište ili prijavljeno boravište u Srbiji, najmanje 18 godina starosti i stečeno najmanje četvorogodišnje srednje obrazovanje. Uslov je i da kandidat nije osuđivan i da se protiv njega ne vodi krivični postupak.

   

  Od posebnih uslova, kandidat treba da poznaje rad na računaru (MS Office, internet).

   

  Kandidati se mogu prijaviti za rad samo na teritoriji opštine ili grada u kojoj žive.

   

  Rang lista prijavljenih kandidata za instruktore i spisak onih koji se pozivaju na testiranje i razgovor biće objavljena 6. jula.

   

  Zainteresovani se mogu PRIJAVITI OVDE.

   

  Dodatne informacije možete POGLEDATI OVDE.

   

  Više o predstojećem popisu stanovništva možete PROČITATI OVDE.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo