• Prati suncokret i pomozi osobama sa Daunovim sindromom

  Više od 2000 osoba sa Daunovim sindromom živi u Srbiji, pokazuju nezvanični podaci. Sve njih karakteriše blaga narav i vedar duh, pre svega toplina koju pružaju drugim osobama. Zbog svega toga ih zovu – suncokreti. Isti taj žuti cvet je i zaštitni znak zrenjaninske kompanije „Dijamant“, koja je pokrenula društveno odgovornu kampanju „Prati suncokret“, čiji je cilj […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Prati suncokret i pomozi osobama sa Daunovim sindromom

  Više od 2000 osoba sa Daunovim sindromom živi u Srbiji, pokazuju nezvanični podaci. Sve njih karakteriše blaga narav i vedar duh, pre svega toplina koju pružaju drugim osobama. Zbog svega toga ih zovu – suncokreti. Isti taj žuti cvet je i zaštitni znak zrenjaninske kompanije „Dijamant“, koja je pokrenula društveno odgovornu kampanju „Prati suncokret“, čiji je cilj podrška osobama sa Daunovim sindromom.

   

  Naime, od milion prodatih boca Dijamant ulja, biće odvojen po jedan dinar za donaciju udruženjima osoba sa Daunovim sindromom širom Srbije.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Medijator je najbolje rešenje u potrošačkim i drugim sporovima

   

  – Na tržište smo plasirali boce ulja sa specijalnim etiketama koje su jasan putokaz svim našim potrošačima na koji način mogu da se priključe ovoj lepoj humanitarnoj akciji. To je prilika da uz omiljeno ulje dobiju i dodatno zadovoljstvo – osećaj da su pomogli drugima. Baš kao što „Dijamant“, kao društveno odgovorna kompanija, tokom svoje tradicije koja je duža od 80 godina, konstantno pomaže zajednicu u kojoj posluje – izjavila je Tatjana Đokanović, direktorka marketinga i razvoja u „Dijamantu“.

   

  Ona je naglasila i da to nije kraj angažovanja kompanije u vezi sa podrškom osobama sa Daunovim sindromom.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Kompanija je, tokom decembra i januara, organizovala likovni konkurs za osobe sa Daunovim sindromom – „Prati suncokret“. Pristiglo je pregršt prelepih radova koji će biti prikazani na zajedničkoj izložbi koja će imati i prodajni karakter. Sav prihod biće takođe doniran udruženjima za osobe sa Daunovim sindromom.

   

  Pridružite se i vi ovoj lepoj akciji – pratite suncokret i pomozite onima kojima je pomoć najpotrebnija. Jer, imamo više sličnosti nego razlika.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo