• OVO SU ČLANOVI UPRAVNOG ODBORA ZRENJANINSKE BOLNICE

  ZRENJANIN – Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ dobila je pre nešto više od mesec dana novo rukovodstvo. Umesto dr Jovana Sekulića, na mesto direktora imenovana je dr Ivana Tešić.     Dr Jovan Sekulić ostao je u menadžmentu, na mestu savetnika nove direktorice.   Pomoćnici direktorke su ostali isti, dr Vladimir Arbutinov za medicinske poslove, obrazovanje i […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  OVO SU ČLANOVI UPRAVNOG ODBORA ZRENJANINSKE BOLNICE

  ZRENJANIN – Opšta bolnica „Đorđe Joanović“ dobila je pre nešto više od mesec dana novo rukovodstvo. Umesto dr Jovana Sekulića, na mesto direktora imenovana je dr Ivana Tešić.

   

  opsta-bolnica

   

  Dr Jovan Sekulić ostao je u menadžmentu, na mestu savetnika nove direktorice.

   

  Pomoćnici direktorke su ostali isti, dr Vladimir Arbutinov za medicinske poslove, obrazovanje i naučno – istraživački rad  i msc. prof. Srđan Kalnak za organizaciju, koordinaciju i nemedicinske poslove.
  Na čelu Upravnog odbora bolnice je Lazar Erne, diplomirani pravnik kog je imenovao osnivač, a iz redova osnivača dolaze i Mihalj Balić, trgovac, i Slobodan Kirćanski, trgovinski tehničar.

   

  Iz redova zaposlenih u Upravnom odboru bolnice su dr Tihomir Papić, specijalista psihijatrije, dr Ilija Kačar i dr Igor Kitaresku, specijalisti interne medicine, kao i Zorika Stančul, profesor informatike.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. Slobodan Kirćanski, trgovinski tehničar – gospodina Bimbu to gosn Daksi uveo u „priču“…

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo