• Odškolovao je dvadeset generacija đaka u selu, sad je vreme za penziju

  Direktor Osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“ u Belom Blatu Milan Nedeljkov obavestio je prijatelje i saradnike da će se još sutra nalaziti na čelu ove obrazovne ustanove na području Grada Zrenjanina.   Milan Nedeljkov, naime, odlazi u zasluženu penziju.   PROČITAJTE JOŠ: Započeta rekonstrukcija temelja Ruske crkve (Foto)   – Ništa strašno i ne boli. I […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Odškolovao je dvadeset generacija đaka u selu, sad je vreme za penziju

  Direktor Osnovne škole „Bratstvo jedinstvo“ u Belom Blatu Milan Nedeljkov obavestio je prijatelje i saradnike da će se još sutra nalaziti na čelu ove obrazovne ustanove na području Grada Zrenjanina.

   

  Milan Nedeljkov, naime, odlazi u zasluženu penziju.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Započeta rekonstrukcija temelja Ruske crkve (Foto)

   

  – Ništa strašno i ne boli. I da kažem, sve je OK. Dvadeset generacija đaka, dobre dece, prošlo je i izašlo za vreme mog bitisanja u ovom izuzetnom selu i po svemu neobičnoj školi. Sve je bilo kao neka bajka, neka tako i ostane. Želim vam svima puno radnih uspeha, zdravlja posebno – poručio je Nedeljkov.

   

  Svih ovih godina on je beležio i sva društvena zbivanja u Belom Blatu i o tome obaveštavao javnost, pa je, osim uloge direktora škole, imao i ulogu vrsnog društvenog hroničara.

   

  Redakcija portala zrenjaninski.com Milanu Nedeljkovu želi srećan odlazak u penziju i odlično zdravlje!

   

  milan nedeljkov

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo