• Obezbeđena nedeljna zaliha hrane za 12 socijalno ugroženih porodica

  Humanitarna akcija „Obrok za porodicu“ održana je u nedelju, 12. septembra, u zrenjaninskom supermarketu Gomex Total.   Napunivši veliku „korpu solidarnosti“, postavljenu na ulazu u Gomex Total, naši sugrađani i potrošači su još jednom pokazali humanost na delu. Prikupljene su osnovne životne namirnice, proizvodi za higijenu, kao i slatkiši i slaniši za decu. Tom prilikom […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Obezbeđena nedeljna zaliha hrane za 12 socijalno ugroženih porodica

  Humanitarna akcija „Obrok za porodicu“ održana je u nedelju, 12. septembra, u zrenjaninskom supermarketu Gomex Total.

   

  Napunivši veliku „korpu solidarnosti“, postavljenu na ulazu u Gomex Total, naši sugrađani i potrošači su još jednom pokazali humanost na delu. Prikupljene su osnovne životne namirnice, proizvodi za higijenu, kao i slatkiši i slaniši za decu. Tom prilikom je obezbeđena nedeljna zaliha hrane za 12 porodica.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Dodatnih milion dinara iz gradskog budžeta za lečenje dece

   

  Prikupljene donacije distribuira organizacija „Obrok za porodicu Zrenjanin“, koja svakodnevno obezbeđuje obrok za tridesetak porodica u našem gradu. Osim hrane i odeće, sakupljaju se sve moguće potrepštine, između ostalog i lekovi.

   

  Grupa je oformljena krajem januara, a već sada okuplja više od 2300 članova.

   

  obrok za porodicu

   

  Inače, Udruženje građana ŽAD i Pokret gorana Zrenjanina bili su inicijatori akcije „Solidarna kuća“, kojoj se pridružilo nekoliko zrenjaninskih ekoloških i humanitarnih organizacija. Akcija je pokrenuta s ciljem da se finansijski i zdravstveno pomogne ugroženim sugrađanima, samohranim roditeljima, starijima sa ograničenim kretanjem i svima kojima je pomoć potrebna.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Prostor i podršku ovoj humanitarnoj akciji pružila je kompanija „Gomex“.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo