• Novi pokušaj prevare penzionera: Ako vam se ovo dogodi, odmah prijavite policiji

  Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (Fond PIO) je saopštio da je obavešten da su ponovo aktivne prevare penzionera kojima se zloupotrebljava ime ove ustanove.   Ovog puta nepoznata lica se predstavljaju kao radnici Fonda PIO i obaveštavaju penzionere da će im na kućnu adresu stići lek koji je potrebno da piju jednom dnevno. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Novi pokušaj prevare penzionera: Ako vam se ovo dogodi, odmah prijavite policiji

  Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje (Fond PIO) je saopštio da je obavešten da su ponovo aktivne prevare penzionera kojima se zloupotrebljava ime ove ustanove.

   

  Ovog puta nepoznata lica se predstavljaju kao radnici Fonda PIO i obaveštavaju penzionere da će im na kućnu adresu stići lek koji je potrebno da piju jednom dnevno.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Uvode se celodnevne autobuske linije do Peskare i polasci do izletišta Tisa

   

  Takođe, penzionerima poručuju da je potrebno da pripreme ličnu kartu i zdravstvenu knjižicu kako bi preuzeli lek.

   

  „Još jednom apelujemo na starije sugrađane da nikako ne nasedaju na ovakve pozive i ponude. Fond PIO na takav način ne komunicira sa penzionerima i ne nudi nikakvu robu i usluge. Podsećamo da je ova aktivnost neosnovana i može prouzrokovati nepotrebne troškove i naneti štetu korisnicima“, upozorava Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Fond PIO ponovo poziva penzionere da u svoje domove ne primaju osobe koje se predstavljaju kao radnici Fonda i da, ukoliko im neko sa takvim obrazloženjem dođe na vrata, to odmah prijave nadležnima u MUP-u Srbije.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  1. U prevodu naprednjacka gamad koja nije iskpunila kvotu se setila kako da pokupi potpise za svoju sektu.

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo