• „MALI PRINC“ POMAŽE U NABAVCI MAGNETNE REZONANCE

  ZRENJANIN – U četvrtak, 23. marta, u Kulturnom centru Zrenjanina, u dva termina – od 14 i 16 časova, biće odigrana predstava „Mali princ“, a novac od prodaje ulaznica, po ceni od 150 dinara, namenjen je u humanitarne svrhe. Predstavu je pripremila Plesna akademija „Viva dance“ iz Novog Sada, u saradnji sa Centrom za kreativno […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  „MALI PRINC“ POMAŽE U NABAVCI MAGNETNE REZONANCE

  ZRENJANIN – U četvrtak, 23. marta, u Kulturnom centru Zrenjanina, u dva termina – od 14 i 16 časova, biće odigrana predstava „Mali princ“, a novac od prodaje ulaznica, po ceni od 150 dinara, namenjen je u humanitarne svrhe.

  Predstavu je pripremila Plesna akademija „Viva dance“ iz Novog Sada, u saradnji sa Centrom za kreativno odrastanje i multikulturalnu saradnju CEKOM, Osnovnom školom „Vuk Karadžić“ i Plesnim studijom „STAGE“ iz Zrenjanina.

  Kupovinom ulaznica za predstavu koja je namenjena svim uzrastima podržavate akciju „Magnet za ljubav“, koju su pokrenule kompanije TDE Services i MK Group, u saradnji sa Institutom za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine iz Novog Sada.

  Cilj akcije je prikupljanje novca za nabavku magnetne rezonance, prateće opreme i prvog specijalnog inkubatora za MRI dijagnostiku prevremeno rođenih beba, novorođenčadi, dece i omladine.

  Ulaznice možete kupiti na blagajni Kulturnog centra Zrenjanina.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo