• HUMANITARNI KVIZ ZA DONACIJU SLUŽBI PEDIJATRIJE ZRENJANINSKE BOLNICE

  ZRENJANIN – Humanitarni Pab kviz, u okviru kojeg će biti organizovana pomoć, odnosno donacija, za Službu pedijatrije zrenjaninske bolnice, biće održan sutra, 22. septembra, sa početkom u 20,30 sati, u zrenjaninskom baru i restoranu “Kafemat”.     Iz “Kafemata”, koji je organizator ovog događaja, najavljuju da su do sada pristigle prijave deset ekipa, zanimljivih naziva. […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  HUMANITARNI KVIZ ZA DONACIJU SLUŽBI PEDIJATRIJE ZRENJANINSKE BOLNICE

  ZRENJANIN – Humanitarni Pab kviz, u okviru kojeg će biti organizovana pomoć, odnosno donacija, za Službu pedijatrije zrenjaninske bolnice, biće održan sutra, 22. septembra, sa početkom u 20,30 sati, u zrenjaninskom baru i restoranu “Kafemat”.

   

  bolnica pregledi kviz

   

  Iz “Kafemata”, koji je organizator ovog događaja, najavljuju da su do sada pristigle prijave deset ekipa, zanimljivih naziva.

   

  Nadmetaće se timovi “Ne dao Bog da vam zatrebamo” (ekipa iz bolnice), “Kulturiška” (ekipa iz Kulturnog centra), “Gomeks Keširići”, “Gomeks Selektori”, “Ja volim Zrendžu”, “Malac genijalac”, “Makarenko”, “Makondo”, “Jezičarke” (ekipa iz škole stranih jezika) i “Ništa konkretno”.

   

  Kotizacija za učešće u kvizu uplatiće se kao donacija Službi pedijatrije.

   

  Za učešće u kvizu možete prijaviti ekipu do petka 22. septembra, do 14 sati, na telefon 065 880 08 58, i na taj način se uključiti u ovu humanitarnu akciju.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo