• Humanitarna akcija „Korpa solidarnosti“ u subotu u Gomex Totalu

  Kompanija „Gomex“ i Rotarakt klub Zrenjanin i ove godine organizuju humanitarnu akciju pod nazivom „Korpa solidarnosti“.   U pitanju je akcija koja se tradicionalno organizuje dva puta godišnje, pred uskršnje i božićne praznike. Ona ima za cilj da se prikupi što veći broj osnovnih životnih namirnica namenjenih socijalno ugroženim porodicama sa velikim brojem dece.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Humanitarna akcija „Korpa solidarnosti“ u subotu u Gomex Totalu

  Kompanija „Gomex“ i Rotarakt klub Zrenjanin i ove godine organizuju humanitarnu akciju pod nazivom „Korpa solidarnosti“.

   

  U pitanju je akcija koja se tradicionalno organizuje dva puta godišnje, pred uskršnje i božićne praznike. Ona ima za cilj da se prikupi što veći broj osnovnih životnih namirnica namenjenih socijalno ugroženim porodicama sa velikim brojem dece.

   

  Zimska „Korpa solidarnosti“ biće održana u subotu, 21. decembra, od 9 do 14 časova, u objektu Gomex Total. Ovaj prodajni objekat se nalazi u naselju Ruža Šulman. Kao i do sada, velika korpa će biti postavljena na ulazu u supermarket, a kupci koji se tu nađu biće u prilici da kupe poneki proizvod više i to kao donaciju odlože u korpu. Prikupljene namirnice će biti podeljene onima kojima je to najpotrebnije, prvenstveno porodicama koje školuju veliki broj dece.

   

  Pročitajte još: Obezbeđene bespilotne letelice za pet osnovnih škola

   

  „Korpa solidarnosti“ se u subotu organizuje u Zrenjaninu i još šest gradova u Srbiji – Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici, Pančevu, Rumi, Subotici i Kragujevcu. Artikle će takođe donirati i predstavnici Gomex-a i Rotarakt kluba, a poziv je otvoren za sve ljude dobre volje.

   

  korpa solidarnosti

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo