• Fond PIO upozorava penzionere na pokušaje prevara

  Fond PIO je saopštio da u poslednje vreme dobija informacije od korisnika da ih nepoznate osobe zovu telefonom i upućuju gde treba da preuzmu svoje penzionerske kartice.   Tim povodom, Fond PIO skreće pažnju da ne poziva korisnike na ovaj način i da je u pitanju pokušaj prevare penzionera i njihovo dovođenje u zabludu.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Fond PIO upozorava penzionere na pokušaje prevara

  Fond PIO je saopštio da u poslednje vreme dobija informacije od korisnika da ih nepoznate osobe zovu telefonom i upućuju gde treba da preuzmu svoje penzionerske kartice.

   

  Tim povodom, Fond PIO skreće pažnju da ne poziva korisnike na ovaj način i da je u pitanju pokušaj prevare penzionera i njihovo dovođenje u zabludu.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Mesto dobre kupovine: Iskoristite sjajne akcije u Gomex trgovinama!

   

  „Republički fond za penzijsko i invalidsko osiguranje podseća korisnike koji su podneli prijavu za Penzionersku karticu da mogu lično da je preuzmu u filijali ili drugoj organizacionoj jedinici Fonda ili lokalne samouprave navedenoj u obaveštenju koje dobiju putem poruke na mobilnom telefonu ili u mejlu. Podelu penzionerskih kartica obavljaju isključivo ovlašćena lica Fonda“, navodi se u saopštenju.

   

  Radi brže i efikasnije podele kartica i kraćeg vremena čekanja, produženo je radno vreme filijala Fonda PIO. Kartice se mogu preuzeti i u dodatnim terminima, radnim danima od 15 do 18 časova, kao i subotom od 7 do 12 sati.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  „Molimo naše korisnike da budu oprezni i da zanemare pozive koje im upućuju nepoznata lica predstavljajući se u ime Fonda i pokušavajući da ih prevare u vezi sa podizanjem njihovih penzionerskih kartica“, stoji u saopštenju.

   

  https://www.zrenjaninski.com/drustvo/rodna-ravnopravnost-na-celu-grada-samo-jedanput-je-bila-zena-i-to-svega-godinu-dana/

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo