• FAM uručio novogodišnje paketiće korisnicima „Alternative“ i Sigurne kuće

  Uoči Srpske Nove godine, studenti Fakulteta za menadžment (FAM) iz Sremskih Karlovaca, zajedno sa koordinatorkom ove obrazovne ustanove za Zrenjanin Jasminom Poštin, obradovali su najmlađe korisnike Dnevnog centra „Alternativa“ i Sigurne kuće u ovom gradu.   – Već tradicionalno, studenti imaju želju da za praznike obraduju najmlađe paketićima u kojima su slatkiši i igračke. A […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  FAM uručio novogodišnje paketiće korisnicima „Alternative“ i Sigurne kuće

  Uoči Srpske Nove godine, studenti Fakulteta za menadžment (FAM) iz Sremskih Karlovaca, zajedno sa koordinatorkom ove obrazovne ustanove za Zrenjanin Jasminom Poštin, obradovali su najmlađe korisnike Dnevnog centra „Alternativa“ i Sigurne kuće u ovom gradu.

   

  – Već tradicionalno, studenti imaju želju da za praznike obraduju najmlađe paketićima u kojima su slatkiši i igračke. A ja im pomognem da tu želju realizuju, odnosno da paketići stignu do onih kojima je najpotrebnije. Ove godine, osim slatkiša, odlučili smo da u Sigurnu kuću odnesemo i jednu gajbu jabuka, jer smo čuli da ima puno bolesnih, pa će vitamini svakako dobro doći – kaže Jasmina Poštin.

   

  Mališani u Dnevnom boravku „Alternativa“ veoma su se obradovali poklonima. Nekako je već prošla euforija oko praznika i kad su već pomislili da za sledeće pokolone moraju čekati narednu godinu, stiglo je lepo iznenađenje, paketići ali i gosti. Za Jasminu i ekipu portala zrenjaninski.com mališani su pripremili pesmicu i simbolične poklone.

   

  U „Alternativi“ je trenutno desetoro korisnika, iz Zrenjanina, Čente, Zlatice, Melenaca… Svakog dana korisnici ovde provedu tri sata, a prevoz im je obezbeđen i organizovan.

   

   

  I u Sigurnoj kući su se obradovali poseti i poklonima, jer im svaki gest dobre volje mnogo znači.

   

  – Trudimo se da u skladu sa mogućnostima učinimo nešto lepo, pre svega najmlađima. Njihov nam je osmeh najveća nagrada i zahvalnost – istakla je nakon današnje posete Jasmina Poštin.

   

  Ona je dodala da će se Fakultet za menadžment (FAM) uključiti i u druge akcije koje imaju humanitarni karakter.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo