• Đački film o zdravom načinu života u konkurenciji za najpopularniji kreativni rad

  Osnovna škola „Vuk Karadžić“ iz Zrenjanina i ove godine učestvuje u projektu „Zdravo rastimo“, koji realizuje Savez za školski sport Srbije, u saradnji sa Institutom za javno zdravlje Srbije.   Kratki film, čiji su autori učenici odeljenja VII-1 ove škole, našao se u konkurenciji za najpopularniji kreativni rad u okviru pomenutog projekta.   PROČITAJTE JOŠ: […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Đački film o zdravom načinu života u konkurenciji za najpopularniji kreativni rad

  Osnovna škola „Vuk Karadžić“ iz Zrenjanina i ove godine učestvuje u projektu „Zdravo rastimo“, koji realizuje Savez za školski sport Srbije, u saradnji sa Institutom za javno zdravlje Srbije.

   

  Kratki film, čiji su autori učenici odeljenja VII-1 ove škole, našao se u konkurenciji za najpopularniji kreativni rad u okviru pomenutog projekta.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Uroš Vuksanović je pametan i vredan dečak – i državni prvak na takmičenju iz matematike

   

  – Đaci su slušali predavanja o zdravom načinu života. Onda su odlučili da snime film o onome što su naučili. Taj film je sada u konkurenciji sa još nekoliko iz cele Srbije. Film su snimili đaci, njihova je ideja, scenario, oni su glumci, a jedan učenik ga je i montirao – kaže za portal zrenjaninski.com Miroslav Molnar, nastavnik fizičkog vaspitanja u školi „Vuk Karadžić“.

   

  Snimatelj i montažer filma je Slobodan Miljanić. Priču su osmislile Una Lubarda, Nevena Milošev i Ana Petrović.

   

  Glavne likove u filmu igraju Milica Milisavljević i Vukašin Rajak.

   

  Devojčice u filmu su Una Lubarda, Milica Hrdomelja, Milica Milisavljević, Simona Henđi, Nina Mrkušić, Nađa i Elena Poznić i Sofija Savić.

   

  Dečaci u filmu su Andrija Tot, Luka Živanović, Vuk Radišić, Vukašin Rajak, David Rotariu, Đorđe Marinković, Luka Markov i Emanuel Beriša.

   

  Da bi osvojili nagradu za najpopularniji kreativni rad, đaci iz „Vuka“ moraju sakupiti najviše glasova publike, odnosno klikova. Glasa se jednostavno – KLIKNITE OVDE i podržite rad učenika OŠ „Vuk Karadžić“.

   

  Glasanje traje do 25. maja u podne.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Društvo