• Portal zrenjaninski.com i Laguna poklanjaju knjigu „Kradljivica iz Korinta“

  Informativni portal zrenjaninski.com i izdavačka kuća Laguna i ovog vikenda nagrađuju čitaoce.

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Portal zrenjaninski.com i Laguna poklanjaju knjigu „Kradljivica iz Korinta“

   

  Ovog puta vam poklanjamo knjigu „Kradljivica iz Korinta“ čija je autorka Tesa Afšar.

   

  Da biste učestvovali u nagradnoj igri potrebno je samo da na našoj Fejsbuk stranici, ispod ove objave, odgovorite na pitanje. A pitanje glasi: „Kako se zove glavna junakinja ovog romana“?

   

  Nagradnu igru organizujemo i na našem Instagram profilu.

   

  Imena dva dobitnika (po jednog na Fejsbuku i Instagramu) objavićemo u ponedeljak, 24. juna.

   

  Ova uzbudljiva biblijska priča o avanturi, hrabrosti i pokajanju otkriva o nama više nego što možemo da zamislimo.

   

  Korint prvog veka grad je koji vrvi od trgovine i draži. Takođe je prepun opasnosti i pokvarenjaštva – što su idealne okolnosti za Arijadninu najveću pustolovinu. Pošto je godinama s majkom i dedom živela u Atini i trpela njihovo maltretiranje, Arijadna beži u očev dom u Korintu, gde će otkriti opasnu tajnu koja mu je upropastila brak: iako Grk visokog roda, Galen je ozloglašeni kradljivac koji pokvarenim građanima otima bogatstvo stečeno na nepošten način.

   

  Očajnički želeći da zaštiti oca, Arijadna rizikuje sopstveni ugled, slobodu i ljubav voljenog muškarca kako bi postala očeva pomoćnica. Dok je izuzetne fizičke sposobnosti vode u opasne poduhvate, Arijadna potajno uživa igrajući se vatrom. Ali kada pogrešna osoba otkrije njihovu tajnu, Arijadna i njen otac shvataju da im budućnost – i sam život – vise o koncu.

   

  Kada se sprijatelje s jevrejskim učiteljem Pavlom, uviđaju da njegova radikalna poruka dovodi u pitanje sve što su nastojali da izgrade, ali nudi nešto čemu nijedno od njih nije smelo ni da se nada.

   

  Knjigu „Kradljivica iz Korinta“ možete pronaći u svim knjižarama Delfi, Laguninim klubovima čitalaca, online knjižari www.delfi.rs i na sajtu www.laguna.rs

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 1

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin