• Zrenjanincima pare i na konkursu za medije u opštini Nova Crnja

  Predsednik opštine Nova Crnja Vladimir Brakus doneo je rešenje o raspodeli sredstava namenjenih sufinansiranju projekata iz oblasti javnog informisanja u ovoj siromašnoj srednjobanatskoj opštini. Za ove namene izdvojeno je ukupno 1,5 miliona dinara.   Najviše sredstava pojedinačno, i to 300.000 dinara, dobila je marketing agencija ApaOne iz Novog Sada. Sredstva su joj dodeljena za projekat […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Zrenjanincima pare i na konkursu za medije u opštini Nova Crnja

  Predsednik opštine Nova Crnja Vladimir Brakus doneo je rešenje o raspodeli sredstava namenjenih sufinansiranju projekata iz oblasti javnog informisanja u ovoj siromašnoj srednjobanatskoj opštini. Za ove namene izdvojeno je ukupno 1,5 miliona dinara.

   

  Najviše sredstava pojedinačno, i to 300.000 dinara, dobila je marketing agencija ApaOne iz Novog Sada. Sredstva su joj dodeljena za projekat „Opština Nova Crnja – javno informisanje i kultura“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Oni su predložili kojim medijima da se daju pare građana Zrenjanina

   

  Po 200.000 dinara dobili su Kulturni klub „Otadžbina“, koji izdaje istoimene novine, kao i Wagner production doo iz Pančeva za projekat „Nova Crnja info“.

   

  Bogoljub Grujić i Santos iz Zrenjanina dobili su po 150.000 dinara. Dopisnik Večernjih novosti i vlasnik firme „Media sport plus“ Bogoljub Grujić sredstva je dobio za projekat „Svakodnevne novosti u opštini Nova Crnja“, a Santos za „Nova Crnja u fokusu“.

   

  Po 100.000 dinara na konkursu opštine Nova Crnja dobili su Pallas production iz Kikinde za projekat „Palas sa razlogom u Crnji“, list „Zrenjanin“ za stranice na mađarskom jeziku, Željko Šemić iz Zrenjanina („Klikom do Nove Crnje“), Zavičajni klub Novocrnjana („Mladi i narodne smotre“) i Daniela Sokolov iz Zrenjanina za projekat „Predstavljanje podkastima najboljih ideja iz opštine Nova Crnja“.

   

  Kliknite na ovaj link i zapratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Tročlanu komisiju koja je ocenjivala projekte i predlog o dodeli sredstava podnela predsedniku novocrnjanske opštine činili su Petar Njaradi, na predlog Društva novinara Vojvodine, Danilo Gurjanov iz Novog Bečeja, na predlog ComNet-a, i Bojan Nikolić, po osnovu samostalne prijave. Za rad u komisiji njima pripada novčana naknada od po 15.000 dinara.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat