• Žitište izdvaja 1,1 milion dinara za popravku saobraćajne infrastrukture

  Najviše novca iz opštinskog budžeta, u svrhu unapređenja bezbednosti na putevima, Žitište će potrošiti na popravku saobraćajne infrastukure. U pitanju je iznos od 1.150.000 dinara. To je predložio opštinski Savet za bezbednost saobraćaja, a usvojilo Opštinsko veće Žitišta.   Savet je 490.000 dinara namenio za poboljšanje uslova za rad saobraćajne policije, a 300.000 za nabavku […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Žitište izdvaja 1,1 milion dinara za popravku saobraćajne infrastrukture

  Najviše novca iz opštinskog budžeta, u svrhu unapređenja bezbednosti na putevima, Žitište će potrošiti na popravku saobraćajne infrastukure. U pitanju je iznos od 1.150.000 dinara. To je predložio opštinski Savet za bezbednost saobraćaja, a usvojilo Opštinsko veće Žitišta.

   

  Savet je 490.000 dinara namenio za poboljšanje uslova za rad saobraćajne policije, a 300.000 za nabavku autosedišta za prvorođenu decu.

   

  Po 100.000 planirano je za akcije „Šta znaš o saobraćaju“ i za rad Saveta za bezbednost saobraćaja, a 110.000 dinara za promo kampanje.

   

  Savet je predložio da se iz budžeta Opštine Žištite odvoji 50.000 dinara za naučno – istraživački rad iz oblasti saobraćaja.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat