• Za uklanjanje divljih deponija u srednjem Banatu 25,2 miliona dinara

  Grad Zrenjanin je dobio devet miliona dinara od Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine za projekat uklanjanja divljih deponija na teritoriji Perleza.   Bespovratna sredstva su dodeljena na javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti zaštite životne sredine i održivog razvoja, a u vezi sa rešavanjem problema neadekvatnog odlaganja otpada.   […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Za uklanjanje divljih deponija u srednjem Banatu 25,2 miliona dinara

  Grad Zrenjanin je dobio devet miliona dinara od Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam i zaštitu životne sredine za projekat uklanjanja divljih deponija na teritoriji Perleza.

   

  Bespovratna sredstva su dodeljena na javnom konkursu za finansiranje i sufinansiranje projekata iz oblasti zaštite životne sredine i održivog razvoja, a u vezi sa rešavanjem problema neadekvatnog odlaganja otpada.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Saradnja sa Kinom: Zrenjanin i Jentaj postali bratski gradovi

   

  Ugovor o dodeli sredstava zameniku gradonačelnika Zrenjanina Saši Santovca, na svečanosti u Novom Sadu, uručio je v.d. pomoćnika pokrajinskog sekretara za urbanizam i zaštitu životne sredine Nemanja Erceg.

   

  Sredstva u ukupnom iznosu od 46 miliona dinara dobilo je 12 lokalnih samouprava. Sa područja srednjeg Banata, sredstva su dobile i opštine Žitište, Novi Bečej i Nova Crnja.

   

  Opština Nova Crnja dobila je 8,8 miliona dinara. Sredstva su namenjena za sanaciju i rekultivaciju divljih deponija na području ove opštine.

   

  Opština Žitište dobila je pet miliona dinara za uklanjanje nesanitarnih deponija u Banatskom Dvoru, Banatskom Karađorđevu i Tordi.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Za sanaciju divljih deponija u opštini Novi Bečej, ova lokalna samouprava je dobila 2,4 miliona dinara.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Vesti Zrenjanin