• Za obnovu kolovoza u opštini Žitište izdvojeno 120 miliona dinara

  Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je juče radove na rehabilitaciji kolovoza u Banatskom Karađorđevu.   Reč je o radovima koji se izvode u okviru projekta obnove kolovoza u 12 ulica u osam sela na području opštine Žitište – Banatskom Karađorđevu, Međi, Srpskom Itebeju, Novom Itebeju, Žitištu, Tordi, Banatskom Višnjićevu i Ravnom Topolovcu, ukupne dužine […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Za obnovu kolovoza u opštini Žitište izdvojeno 120 miliona dinara

  Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je juče radove na rehabilitaciji kolovoza u Banatskom Karađorđevu.

   

  Reč je o radovima koji se izvode u okviru projekta obnove kolovoza u 12 ulica u osam sela na području opštine Žitište – Banatskom Karađorđevu, Međi, Srpskom Itebeju, Novom Itebeju, Žitištu, Tordi, Banatskom Višnjićevu i Ravnom Topolovcu, ukupne dužine 5.300 metara. Pokrajinska vlada je preko Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine izdvojila ukupno 120 miliona dinara za realizaciju ovog projekta.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Predsednik Pokrajinske vlade u Torku: Potpisan ugovor vredan 119 miliona dinara

   

  Mirović je istakao da Pokrajinska vlada trenutno, pored radova u opštini Žitište, finansira rehabilitaciju ulica u Novom Sadu. Završen je i posao u Subotici, Senti i drugim mestima.

   

  – Naredne godine ćemo izdvojiti još više sredstava za obnovu putne infrastrukture, posebno u manje razvijenim mestima i u Banatu, jer je i lokalna putna mreža, ali i mreža koja je kategorisana kao državni put prvog i drugog reda, u lošijem stanju nego u drugim delovima Vojvodine – rekao je Mirović.

   

  On je dodao da Pokrajinska vlada očekuje da će, u skladu sa raspoloživim sredstvima, nova Vlada Srbije podržati dalje ulaganje u putnu infrastrukturu na teritoriji AP Vojvodine.

   

  Pratite portal zrenjaninski.com i na Instagramu

   

  Predsednik Opštine Žitište Mitar Vučurević je izjavio da će realizacijom ovog projekta biti završen veliki posao obnove putne infrastrukture u toj opštini.

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat