• U akciji „Dočekajmo Deda Mraza“ podeljeno 2.260 novogodišnjih paketića

  Akcija „Dočekajmo Deda Mraza“, koja je projekat žitištanskog Udruženja „Pogled bez granica“, i ove godine je sprovedena u svim mesnim zajednicama opštine Žitište.   „Zahvaljujući finansijskoj podršci i saradnji sa Opštinom Žitište, podeljeni su novogodišnji paketići deci uzrasta do 14 godina u dvanaest naseljenih mesta. U pitanju su Hetin, Torda, Banatsko Karađorđevo, Banatsko Višnjićevo, Međa, […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  U akciji „Dočekajmo Deda Mraza“ podeljeno 2.260 novogodišnjih paketića

  Akcija „Dočekajmo Deda Mraza“, koja je projekat žitištanskog Udruženja „Pogled bez granica“, i ove godine je sprovedena u svim mesnim zajednicama opštine Žitište.

   

  „Zahvaljujući finansijskoj podršci i saradnji sa Opštinom Žitište, podeljeni su novogodišnji paketići deci uzrasta do 14 godina u dvanaest naseljenih mesta. U pitanju su Hetin, Torda, Banatsko Karađorđevo, Banatsko Višnjićevo, Međa, Torak, Novi Itebej, Čestereg, Banatski Dvor, Srpski Itebej, Ravni Topolovac i Žitište. Paketići su deljeni po unapred utvrđenom rasporedu, od 18. decembra. Podeljeno je 2.260 novogodišnjih paketića. Naravno, uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera“, kažu za portal zrenjaninski.com u udruženju „Pogled bez granica“.

   

  PROČITAJTE JOŠ: Grad raspisao javni poziv za dodelu finansijske pomoći za lečenje dece

   

  Paketići su uručeni mesnim zajednicama, koje su organizovale podelu. Najmlađima su paketići uglavnom uručivani u njihovim domovima.

   

  „Zbog aktuelne situacije, nažalost, Deda Mraza nije bilo u svakom selu. Ovom prilikom njegovu ulogu preuzeli su predstavnici Opštine Žitište, članovi saveta mesnih zajednica, aktivisti raznih udruženja kao i stariji sugrađani. Na kraju, želimo da se zahvalimo Opštini Žitište na izuzetnoj saradnji“, kažu u udruženju.

   

  dočekajmo deda mraza

   

  Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat