• Trodnevna manifestacija „Dani Kleka“ od petka do nedelje

  Trodnevna manifestacija „Dani Kleka“ danas počinje svetom liturgijom u hramu Svetih otaca, a popodne i naredna dva dana posetioce očekuje sadržajan program.   Danas u 16 časova, u mesnom parku, otvara se izložba domaće radinosti. Od 17 sati je takmičenje u šutiranju trojki, u školskom dvorištu. Na istoj lokaciji, od 18 časova je takmičenje u […]

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
  Trodnevna manifestacija „Dani Kleka“ od petka do nedelje

  Trodnevna manifestacija „Dani Kleka“ danas počinje svetom liturgijom u hramu Svetih otaca, a popodne i naredna dva dana posetioce očekuje sadržajan program.

   

  Danas u 16 časova, u mesnom parku, otvara se izložba domaće radinosti. Od 17 sati je takmičenje u šutiranju trojki, u školskom dvorištu. Na istoj lokaciji, od 18 časova je takmičenje u poligonima, a od 19.30 počinje program na bini, i to sa maskenbalom. Sledi dečja predstava „Šašavci“ Velikog teatra iz Jagodine, a potom predstava „Čekajući ministra“, sa Lidijom Vukićević, Semitom Gicićem i Milanom Pajićem u glumačkoj postavi.

   

  Pročitajte još: Osvanuo mural s likom velikog srpskog književnika Branka Ćopića

   

  U subotu, 29. juna, od 11 časova je likovna kolonija, a onda i kreativna radionica, na trgu u Kleku. Na trgu, ali od 18 časova, je i Eko kviz. Od 20 sati na bini je priredba „Lisica i gavran“ Osnovne škole „Jovan Dučić“. Potom sledi ritmička tačka „Kad si srećan“, pa folklor i dodela nagrada. Od 21.30 sati je predstava „Istina“, pa vatromet i muzički program po lokalima.

   

  U nedelju, u 7 sati, počinje takmičenje u pecanju na begejskoj plaži. Tačno u podne kreće nadmetanje u kuvanju riblje čorbe, kod spomenika u parku. Od 18 sati u parku je izložba pasa.

   

  Podeli vest:

  Facebook Twitter WhatsApp
 • Prijavite se na naš newsletter i jedanput nedeljno najvažnije vesti iz Zrenjanina i okoline stizaće na vašu e-mail adresu.

  Komentari 0

  Napiši komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


  NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

  Ostalo iz kategorije Srednji Banat